Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Таємний Санта: що подарувати колегам на Новий рік

Свята не за горами, тому необхідно заздалегідь вирішити, які подарунки слід придбати

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Ідеї подарунків для колег на свята

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

У грудні українці відмічають багато різних свят: день Святого Миколая, Різдво Христове, Новий рік тощо. І для всіх цих свят потрібно придбати подарунки. На сюрпризи очікують всі: родина, друзі та навіть колеги.

Так, багато компаній практикують щороку гру під назвою Таємний Санта. Таким чином кожен зможе отримати подарунок. Учасники можуть навіть встановити грошовий ліміт та вказати свої приблизні побажання. Проте хто ваш Таємний Санта і який саме подарунок ви отримаєте – до останнього залишається загадкою.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала варіанти подарунків, які ви можете презентувати колегам на свята.

Символи Нового року

Йдеться про новорічний та різдвяний посуд (наприклад, чашка) різний святковий декор, свічки та прикраси. Такі речі практичні, універсальні, завжди потрібні, дарують святковий настрій та доповнюють новорічну атмосферу.

Інтереси та захоплення

Цей варіант підійде, якщо ви домовилися вказувати свої побажання чи добре знаєте колегу. У такому випадку варіантом подарунка може бути:

  • цікава книга;
  • різні набори для творчості;
  • настільна гра;
  • картину за номерами;
  • конструктор;
  • пазл;
  • доглядова чи декоративна косметика;
  • недорогі аксесуари;
  • набір чаю чи кави;
  • улюблені солодощі.

Емоційний подарунок

Тут йде мова про квитки на виставу чи концерт, квест-кімнату, сертифікат на майстер-клас чи інші розважальні активності. До речі, сертифікат теж гарний варіант подарунка. Адже його дія може розповсюджуватися на різні типи магазинів, доглядові процедури, фотосесії, підписки на сервіси тощо.

Актуальні подарунки

Всі ми знаємо що зима – особливо важкий час для українців. Тому хорошими подарунками можуть стати якісні термоси та термочашки, гарні повербанки, гірлянди на батарейках, набори свічок, плед і тому подібні речі.

Коли слід купувати подарунки

Раніше ми вже писали, що купляти подарунки до грудневих свят потрібно заздалегідь.

Зазначається, що через інфляцію ціни на всі види товарів зросли, але напередодні Нового року ціни знову можуть підскочити.

Також, якщо зволікати з придбанням товарів, напередодні таких масштабних свят, їх може просто не залишитися.

Слід додати, що завчасні покупки зазвичай гарантують відсутність турбот щодо затримки товарів, якщо замовляти їх онлайн. Купівля подарунків завчасно дає багато часу, щоб гарно упакувати та оформити всі подарунки.

Також, якщо подбати заздалегідь про подарунки, то можна зосередитися на інших, але не менш важливих речах. Наприклад, на роботі чи навчанні.

Раніше ми вже писали, у який день краще прикрашати ялинку. Також ми писали, які страви повинні бути на новорічному столі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.