Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Готуємося до Нового року: 10 речей, які потрібно встигнути зробити до свят

Якщо заздалегідь скласти список справ, то виконати всі пункти з цього списку можна буде набагато швидше та простіше

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

10 речей, які варто встигнути до Нового року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

До Нового року залишився місяць. Але час летить швидко, тому готуватися до свята потрібно заздалегідь.

Редакція сайту Pro Гроші підготувала список з 10 речей, які треба встигнути зробити під час підготовки до новорічної ночі.

Підготувати подарунки

Обирати подарунки для близьких потрібно заздалегідь. Це дасть вам можливість не тільки зекономити кошти, а й красиво все оформити та не хвилюватися за доставку, якщо ж ви вирішите придбати товари онлайн. Але у випадку відтягування вибору подарунків, потрібних вам речей може зовсім не залишитися у наявності.

Позбудьтесь непотребу

Переберіть всі свої речі в шафах, комодах та шухлядах. Знайшли речі, які довго валяються без діла? Віддайте їх на доброчинність, подаруйте комусь, продайте на спеціальних майданчиках чи просто викиньте.

Прибирання

Вважається, що Новий рік потрібно зустрічати в чистоті. Тому напередодні свята влаштуйте генеральне прибирання: виперіть штори, позбудьтеся пилу на всіх поверхнях, помийте підлогу тощо.

Святкове меню

Заздалегідь продумайте, які саме страви будете готувати, які фрукти та солодощі потрібно придбати. Для цього складіть список продуктів, які варто купити.

Ялинка

Ялинка – це символ таких свят, як Новий рік і Різдво. Тому порадьтесь з близькими, яка ялинка буде у вас цього року на свята. Також обговоріть, коли саме хочете її прикрашати та подумайте над можливими покупами нового декору.

Святкова атмосфера

На прикрашанні ялинки створення святкової атмосфери у домі не закінчується. Приділить також увагу гірляндам, святковим вінкам, різним тематичним іграшкам тощо.

Святкове вбрання

Визначтесь, який наряд хочете "вигуляти" у новорічну ніч. Можливо, ви захочете придбати для святкування новий одяг, взуття чи аксесуари. Також, якщо ви плануєте робити на свято макіяж чи зачіску, то краще потренуватися заздалегідь, аби уникнути у святкову ніч неприємних сюрпризів.

Плани на вихідні та канікули

Розплануйте проведення новорічних канікул або вихідних, бо абсолютно всі мають відпочивати від буденних справ. Складіть список фільмів, які хочете переглянути; книг, які бажаєте прочитати, місці, у які б хотіли сходити, але не вистачає часу.

Підсумки року

Підбивати підсумки наприкінці року є дуже важливим ритуалом. Таким чином легше зрозуміти, чого вдалося досягти, що не вийшло втілити, які були зроблені помилки та як їх уникати надалі.

Цілі на наступний рік

Кожна людина має свої певні ціли. Якщо ж скласти список, зробити візуалізацію (наприклад, фотоколаж), все детально розписати, то можна буде легше зрозуміти, якої мети хочеться досягнути, як це зробити якісно та які труднощі можуть трапитися на шляху.

Раніше ми вже розповідали про головні прикмети та забобони про високосний 2024 рік. Також ми пояснювали, вбрання якого кольору варто обрати для святкування Нового року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.