Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Цими речами заборонено ділитися – прикмети, що збережуть щастя та добробут

Розповідаємо, які речі категорично заборонено приймати у подарунок або віддавати комусь задарма

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Народні прикмети

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Іноді деякі побутові речі стають нам зовсім непотрібні. Ми давно ними не користуємося, а місце в оселі вони все ж займають. Саме тому ми вирішуємо з ними розпрощатися та віддати комусь іншому. Проте народні прикмети свідчать, що не всі предмети можна комусь передаровувати чи віддати задарма.

Редакція сайту Pro Гроші пояснює, які речі разом з собою заберуть ваші удачу, гроші та добробут.

Прикраси

Ви можете бути прихильником чи прихильницею лише дорогоцінних прикрас, чи серед ваших аксесуарів переважає тільки біжутерія – це не важливо. Головну роль тут відіграє те, що подібні речі ніколи не можна віддавати, навіть близьким друзям чи родичам.

Це пов'язано з тим, що прикраси накопичують у собі енергетику людини, яка ними користується. Тому якщо передаровувати комусь свої сережки, каблучки чи браслети, ви передаєте і свою енергію. А вона не завжди може бути лише позитивною.

Саме з цієї причини не радять й носити чужі прикраси. Разом з ними власник може (сам або сама того не знаючи) передати хвороби, нещастя та невдачі. У першу чергу це стосується прикрас зі срібла, платини та золота.

Рушники, шарфи та годинники

Можливо, що вашій подрузі чи сестрі сподобався шарф, який давно валяється у шафі та зовсім вам не потрібен? Або вашому другу до смаку годинник, який ви давно не вдягаєте?

Віддати подібну річ буде не найкращою ідеєю, адже здавна вони вважалися символом розлуки. Тобто віддаючи такий предмет, ви створюєте дистанцію між собою та важливою для вас людиною.

Особливо це важливо у випадку з годинниками. Згідно з повір'ями, такий подарунок залучає у життя розрив стосунків, конфлікти та навіть скорочення життя.

Одяг та взуття

Ці речі працюють за принципом аксесуарів – теж є чудовими джерелами енергії. Проте протягом їхнього використання з нами стається безліч подій, і не завжди вони мають позитивний контекст. Тому речі інших людей можуть принести у ваше життя те, що ставалося з попередніми власниками одягу чи взуття.

Це може бути чимало неприємних подій:

  • розлучення;
  • розрив стосунків;
  • фінансові труднощі;
  • хвороби тощо.

Тому езотерики наполегливо рекомендують добре подумати перш ніж дарувати чи приймати подібні предмети гардероба "з історією".

Віник

Як би дивно це не звучало, але віддавати цей предмет побуту також не варто. Віник вважається символом чистоти, порядку та навіть охорони дому. І якщо ж ви віддасте комусь його, то таким чином ви притягнете у дім хаос.

Аби уникнути проблем з подібними речами, фахівці радять віддавати хоча б кілька монет за подібні речі, аби перетворити подарунок у покупку.

Раніше ми вже розповідали, що про вас розкаже день тижня, у який ви народилися. Також ми розповідали, якими побутовими справами не можна займатися в останній день тижня.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.