Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Викиньте це негайно – прикмети, що вбережуть від хвороб і бідності

Деякі, здавалося б, звичайні побутові речі здатні "красти" позитивні події з нашого життя, а залишати лише погані

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Народні прикмети

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Згідно з народними повір'ями, погані чи гарні речі стаються у житті через різні події. Наприклад, багатство приходить у дім тоді, коли до грошей ставляться дбайливо та уважно. А якщо в родині постійно відбуваються конфлікти та злидні, то слід пошукати джерело поганої енергетики в оселі.

Розповідаємо, які саме речі у вашому домі поглинають всю позитивну енергію.

Експерти радять не відпускати погані події напризволяще. Якщо члени вашої родини постійно хворіють, ви зазнаєте невдач у різних сферах життя, а сварки постійно супроводжують вашу сім'ю, то це ознака того, що варто розчистити дім від предметів, які створюють подібні неприємності.

Засохлі квіти

Квіти стали звичайним атрибутом свят. Їх дарують на чимало видатних дат і випадків. І у цьому немає нічого поганого, адже букети зазвичай залучать позитивну енергетику.

Але зберігати квіти тоді, коли вони вже зав'яли, це погана ідея. І навіть якщо ви не маєте часу на глобальне прибирання, краще просто викинути букет, адже він притягне невдачі та хвороби. Тому намагайтесь викидувати подібні подарунки одразу, як вони втрачають свій пристойний зовнішній вигляд.

Рослини, що в'ються

Вони не стільки залучають у дім погану енергетику, скільки роблять життя хаотичним і нестабільним:

  • постійна зміна роботи;
  • розставання та возз'єднання у стосунках;
  • втрати особистих речей;
  • регулярні запізнення, зокрема на важливі зустрічі тощо.

Рослини, які в'ються, роблять життя заплутаним і незрозумілим. Аби повернути у дім гармонію, краще віднести рослину, наприклад, на роботу.

Подарунки від неприємних людей

Якщо ви маєте подарунки від неприємних вам людей, то краще "виселити" їх з вашої квартири чи будинку. Вважається, що такі презенти приносять шалені невдачі. Мало того, вони з самого початку можуть бути наповнені негативною енергетикою, адже людина відчувала погані емоції, коли вибирала, купувала та дарувала вам цей подарунок.

Також, за цим принципом, не рекомендується залишати вдома подарунки людей, з якими ви залишилися в поганих стосунках. Наприклад, якщо нещодавно у вас закінчилася дружба або ви розійшлися з коханою людиною, а незадовго до цього вам щось дарували, то краще теж розпрощатися з цими речами.

Старі фотографії

Згідно з народними прикметами, світлини десятиліттями зберігають у себе енергетику людини, а вона не завжди може бути позитивною. Плюс вона досить легко передається іншим людям, що теж не є гарним фактом. Тому такі спогади залучають у життя проблеми зі здоров'ям та фінансові проблеми.

Деякі фахівці радять спалювати непотрібні фото, але це досить радикальні рішення. Тому краще їх просто перекласти у дальню коробку та сховати якомога далі. Більш сучасна порада – зберігати фотознімки на сучасних носіях, а звичайні фотокартки дійсно утилізувати.

Раніше ми вже писали про кімнатні рослини, що подарують вам успіх. Також ми розповідали про букети, які приносять у дім добробут.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.