Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Секрети особистості та долі: на що впливає день тижня, у який ви народилися

Фахівці зазначають, що на події у нашому житті впливає не тільки дата чи час народження

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Дата народження

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ми звикли покладатися на знак зодіаку та дату народження, коли йдеться про особистість і подальше життя людини. Проте на темперамент і таланти також впливає ще й день, у який людина народилася.

Розповідаємо детальніше про те, чим дитина, яка з'явилася на світ у п'ятницю, відрізняється від тієї, що народилася у понеділок.

Понеділок

Люди, що народжені у перший день тижня, добрі, вразливі та м'які. На них дуже впливає суспільна думка і вони постійно турбуються щодо слів свого оточення. Понеділком керує Місяць, який активно розвиває творчі якості. Тому ці люди неймовірно талановиті, володіють сильною інтуїцією та мають гарне "шосте чуття".

Вівторок

Якщо людина з'явилася на світ у вівторок, то автоматично знаходиться під управлінням Марса. Тому такі люди мають певний набір рис характеру:

  • запальні;
  • вперті;
  • рішучі.

Їм потрібно отримати все та одразу. Ті, хто народжується у другий день тижня, часто працюють у сфері авто, політики, армії та спорту.

Середа

Люди, що народилися у середу, знаходяться під владою Меркурія, тому ідеальні наставники, вчителі, психологи та оратори. Також вони дуже гарні у продажах та роботі з інформацією. Серед цих людей найбільше маніпуляторів та ошуканців. Вони вміють чудово "перевтілюватися" та досягати власних цілей будь-якими методами.

Четвер

Ті, хто народилися серед тижня, є вихованцями Юпітеру. Ці люди справжні бунтарі та революціонери, які роблять відкриття, створюють, відкривають та змінюють світ. Народженим у четвер ідеально підходять галузь медицини, досліджень чи наука. Їхній потенціал розкривається у досить пізні роки, а школа їм зазвичай зовсім не цікава.

П’ятниця

Покровитель цих людей – Венера, планета любові, гармонії та краси. Вони мають неймовірно привабливу зовнішність та сильну харизму, гарне почуття гумору. До сфер, у яких їм варто розвиватися, належать дизайн, театр, фото, музика, танці тощо. З мінусів – народжені у п'ятницю мають чимало проблем зі здоров'ям.

Субота

Субота – це день Сатурна, тобто планети дисципліни. Езотерики зазначають, що таких дітей слід виховувати тільки у суворості. У дорослому ж віці ці люди досягають неабияких кар'єрних висот і отримують великі прибутки. Також зазвичай вони мають власний бізнес, який є досить успішним.

Неділя

Останній день тижня належить Сонцю, яке є центром всього. Так само як і люди, народжені у неділю. Вони завжди отримують багато прихильників та перебувають у центрі уваги. Саме у цей день народжуються неймовірно яскраві особистості, проте такі невпевнені у собі. Такі люди потребують підтримки та порад близьких людей протягом всього життя.

Раніше ми вже писали, як визначити сумісність за ім'ям. Також ми вже розповідали, як дізнатися кількість шлюбів за датою народження.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.