Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Любовна нумерологія – як дізнатися кількість шлюбів за датою народження

Вважається, що день народження може розкрити про людину багато таємниці, зокрема подробиці про особисте життя

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Прикмети про весілля

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Нумерологія пояснює, що дати, цифри та числа здатні впливати на життя. День народження, день початку стосунків чи інших визначних подій вже може розкрити багато секретів. Наприклад, дата народження розповідає про наш потенціал, сильні та слабкі сторони характеру, природні здібності тощо. Але що ще цікавого ми можемо дізнатися завдяки цьому набору цифр?

Редакція сайту Pro Гроші зібрала інформацію про те, як дізнатися кількість своїх шлюбів.

Як дізнатися своє число

Для початку необхідно вирахувати дата числа свого народження. Робиться це досить просто. Наприклад, якщо ви народилися 29 квітня 2000 року, то вам слід скласти всі показники, а саме

  • 2+9=11.
  • 0+4=4.
  • 2+0+0+0=2
  • 11+4+2=17.
  • 1+7=8.

Вітаємо, ви знайшли своє число – цифра 8.

Розшифровка чисел

  • Одиниця. Людину, що має число життя один, очікує пристрасне перше кохання. Ці стосунки будуть насичені як поганими, так і гарними подіями. Все залежить від того, чи зможуть одиниці впоратися з усіма конфліктами та негараздами. Якщо ж їм це вдасться, то вони одружаться лише раз, якщо ні – то двічі.
  • Двійка. Такі люди зазвичай однолюби. Вони можуть закохатися у зовсім юному віці та пронести ці почуття крізь все життя. Тому зазвичай укладають шлюб лише один раз.
  • Трійка. Життя трійок ніколи не буває одноманітним. Протягом років вони змінюють професії, часто переїжджають. Тому за все своє життя пускають у своє серце багато різних та абсолютно не схожих одне на одного людей. Трійки здатні піти під вінець три та більше разів.
  • Четвірка. Люди з цим числом народження досить обережні, скептичні та трохи консервативні. Вони можуть довго перебувати у стосунках, але не квапитися до РАГСу. Зазвичай укладають один шлюб у досить пізньому віці.
  • П'ятірки. Ті, хто має число п'ять, повна протилежність четвірок – легкі на підйом, завжди готові до змін, любителі кинутися у вир з головою. Але їм дуже дорога власна свобода. Тому одружуватися раніше 30 років вони навіть не думають. Їм також притаманно завітати у РАЦС з коханою людиною лише раз.
  • Шістки. Такі люди є справжніми любителям грошей. Тому перший шлюб можуть укласти з вигодою для свого фінансового становища. Проте досить часто вони почувають себе не щасливими, тому одружуються вдруге, вже через кохання.
  • Сімки. Сімки досить імпульсивні. Тому можуть одружитися ще в зовсім юному віці, проте згодом розуміють, що помилилися. Таким людям притаманно мати два шлюби у житті.
  • Вісімки. Люди з числом вісім часто мають нещасливе перше кохання, яке змушує їх надовго закритися у собі та поставити хрест на особистому житті. Проте згодом вони зустрічають людину, яка зможе вилікувати ці душевні рани. Одружуються зазвичай один чи два рази. Другий шлюб відбувається у проміжку 25-30 років.
  • Дев'ятки. Дев'ятки йдуть під вінець перебуваючи майже у дитячому віці. Але зазвичай це ті самі пари, що залишаються разом до самої старості. "Жили вони довго та щасливо" – якраз про них.

Пам'ятайте, що ви – головний вершник своєї долі. І ваше особисте життя залежить, у першу чергу, від ваших рішень і бажань.

Раніше ми вже розповідали про дзеркальні дати 2024 року. Також ми вже пояснювали, що говорить про вас остання цифра року народження.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.