Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Успіх забезпечений – фільми про гроші, що заряджені на мотивацію

Ці "оскароносні" фільми точно варті вашої уваги, адже подарують натхнення та впевненість у власних діях

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Фільми про гроші

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Всі ми маємо улюблений жанр у кіно. Комусь до вподоби мелодрами. Інші ж нададуть перевагу фільмам жахів. Проте незалежно від того, що ви любите більше – бойовики чи комедії – подивитися фільми, що присвячені кар'єристам, бізнесменам та підприємцям буде не зайвим способом дозвілля.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала фільми про гроші та людей, які дійсно вміють їх заробляти.

Подивитися ввечері фільм про роботу та кошти – не тільки цікавий, але й корисний спосіб провести вечір. Таким чином можна змотивувати себе докладати більше зусиль, отримати натхнення для роботи та впевнитися у власних силах.

Вище неба (2009)

Головний герой фільму – успішний корпоративний менеджер, життя якого складається тільки з роботи та перельотів. Він допомагає компаніям звільняти співробітників та багато подорожує літаками. У якусь мить з’являється конкурентка, що пропонує звільняти людей онлайн та заощадити на перельотах.

Фільм не отримав жодного "Оскара", хоча номінувався у 6 категоріях:

  • "найкращий фільм";
  • "найкраща режисерська робота";
  • "найкращій адаптований сценарій";
  • "найкраще виконання чоловічої ролі";
  • дві 2 номінації в категорії "найкраща акторка другого плану".

Фото: фільм "Вище неба"
Фото: фільм "Вище неба"

Нафта (2007)

Англійська назва фільму There Will Be Blood, що дослівно перекладається як "І буде кров". Це розкриває девіз головного героя, який попри всі складні обставини йде до свого успіху. Його оточує багато ворогів, за спиною головного героя чимало гріхів, але він не збирається зупинятися.

"Оскара" отримали виконавець головної ролі Деніел Дей-Льюїс та оператор фільму. Також головний актор отримав "Золотий глобус".

Журнал Rolling stone та газета The Guardian внесли "Нафту" до 10 найкращих фільмів десятиріччя.

Фото: фільм "Нафта"
Фото: фільм "Нафта"

Джері Магуайер (1996)

Джері – перспективний спортивний агент, який заробляє мільйони доларів. Проте за критику керівника Джері звільнили з роботи. Але він вирішує започаткувати власну фірму. Його підтримкою стають кохана жінка та спортсмен, якого Джері просуває.

Фільм номінували на п’ять "Оскарів", зокрема на "найкращий фільм", "найкращу чоловічу роль", "найкращий оригінальний сценарій" та "найкращий монтаж". Але нагороду отримав тільки виконавець ролі другого плану Куба Гудінг – молодший.

Фото: фільм: "Джері Магуайер"
Фото: фільм: "Джері Магуайер"

Що ще можна подивитися ввечері

Досить часто ми не маємо багато часу, аби подивитися великі серіали. Тому зазвичай надаємо перевагу фільмам.

Проте зовсім не обов'язково відмовляти собі у перегляді багатосерійних картин. Достатньо лише вибрати щось невелике, але від цього не менш захопливе. Саме тому наразі великий попит мають саме міні-серіали. Вони ідеально підійдуть, аби переглянути у вихідні дні чи після роботи.

Якщо вам цікаво, які наразі є цікаві міні-серіали, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми вже розповідали про фільми, які допоможуть вам стати мільйонером. Також ми писали про книги, які допоможуть зробити перший крок до успіху.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.