Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

На одному диханні: які мінісеріали захоплять вас на цілий вечір

Розповідаємо, що подивитися у суботу та неділю, аби створити собі затишні зимові вихідні

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Мінісеріали на вихідні

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

В Україні настала справжня зима. Тому мало хто хоче покидати власну оселю та зіштовхнутися з ожеледицею, морозами та снігом. Саме через погодні умови похід у кіно краще замінити домашнім дозвіллям. Краще залиштеся вдома та влаштуйте перегляд серіалу, який можна цілком і повністю подивитися за вихідні. Вечір стане особливо чудовим, якщо буде супроводжуватися чаєм, гарячим шоколадом та смаколиками.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, від яких мінісеріалів ви не зможете відірватися протягом вихідних.

Ми дуже часто відмовляємо себе від перегляду серіалів, адже вони здаються нам великим. Як виділити час на те, що подивитися багатосерійний сітком, якщо, наприклад, кожен рік виходило двадцять серій по сорок хвилин? Проте не хвилюйтеся: знайти захопливий сюжет та чудову гру акторів можна й серед невеликих проєктів.

Попутники (2023)

Історія присвячена стосункам Генка та Тіма, двох держслужбовців, які закохуються одне в одного у досить непростий час – 50-ті роки минулого століття. Разом вони переживають безліч доленосних подій:

  • протести щодо війни у Вʼєтнамі 60-х років;
  • диско-культуру 70-х;
  • епідемію СНІДу 80-х.

Герої постійно живуть у ризику, адже якщо світ дізнається правду про них, то вони ризикують втратити все.

Кадр з фільму "Попутники"
Фото: скриншот Pro Гроші

Уроки хімії (2023)

Як і у попередньому серіалі, ми переносимося у 50-ті роки. Елізабет Зотт має неймовірний талант у галузі хімії. Проте епоха того часу не сприймає жінок за спеціалісток чи фахівчинь. Жінка виконує рутинні, стереотипно-жіночні обов'язки у науково-дослідному інституті, а експерименти може проводити лише під покровом ночі.

Після звільнення з інституту героїня погоджується на роль телеведучої кулінарного шоу. Проте Елізабет має плани на те, як використати програму у власних цілях.

Кадр з серіалу "Уроки хімії"
Фото: скриншот Pro Гроші

Захищаючи Джейкоба (2020)

Серіал ідеально підійде для фанатів детективів. На екрані – ідеальна, зразкова родина, яка складається з двох батьків та їхнього сина-підлітка. Проте їхнє досконале та щасливе життя руйнується коли чотирнадцятирічного Джейкоба звинувачують у вбивстві свого однокласника.

Батьки вирішують зробити все, аби довести невинність своєї дитини.

Кадр з серіалу "Захищаючи Джейкоба"
Фото: скриншот Pro Гроші

Ферзевий гамбіт (2020)

Дев'ятирічна Бет втрачає маму та опиняється у дитячому будинку. Там вона починає активно розвивати свій талант до шахів. Згодом дівчинка навіть потрапляє на шаховий турнір. Навіть більше – Бет стає переможницею.

Історія розповідає нам про неймовірну дівчину, її кар'єру та залежності.

Кадр з серіалу "Ферзевий гамбіт"
Фото: скриншот Pro Гроші

Кайдашева сім'я (2020)

Сучасна інтерпретація класичної та всім відомої повісті Нечуя-Левицького. Події відбуваються з 2005 по 2014 роки. І нехай родина тепер живе у теперішньому часі, але проблеми їхні не змінюються. Велика сім'я все ще має купу проблем, конфліктів та сварок, які вони намагаються вирішити протягом десятиліття.

Кадр з серіалу Кайдашева сім'я
Фото: скриншот Pro Гроші

Раніше ми розповідали про фільми, які вам слід подивитися у 2024 році. Також ми вже розповідали про найдорожчі фільми на Sweet.tv і Megogo.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.