Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Зробить з вас мільйонера? Як активувати властивості грошового дерева

Всі асоціюють цю рослину з грішми та фінансовим добробутом, проте не всі знають, як стимулювати його "магічну силу"

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Грошове дерево та його особливості

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Грошове дерево – це класичний атрибут оселі, який асоціюється з грошима. Чимало людей мали такий вдома, дарували комусь на свято чи отримували його у подарунок. Проте придбати – лише половина справи. З цією рослиною слід знайти спільну мову, аби вона залучила у дім достаток.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає про те, як притягнути у життя багатство за допомогою грошового дерева.

Деякі люди вважають, що грошове дерево "не працює". Тобто воно опиняється у їхній оселі, але не дає ніякого результату. Людина не отримує довгоочікуваного підвищення чи додатковий прибуток. Проте не все так просто. Дереву потрібні певні умови, аби працювати на той чи інший дім.

Чому варто придбати грошове дерево

Згідно з народними прикметами, ця рослина:

  • здатна поліпшити добробут родини;
  • залучає гроші у життя власників;
  • знищує негативну енергетику в оселі;
  • забезпечує мешканців дому здоров'ям.

"Лікувальною" рослиною грошове дерево вважається не просто так. Вона широко використовується в народній медицині для лікування запальних захворювань, порізів, опіків тощо.

Як змусити грошове дерево працювати на себе

Згідно з законами фен-шуй, грошове дерево хоче мати довкола себе певну атмосферу, аби залучити у життя власників багатство, а саме:

  • у східній частині дому;
  • біля яскравого джерела світла (наприклад, біля вікна);
  • біля предметів червоного кольору;
  • поруч з акваріумом;
  • біля скарбнички.

Червоному кольору слід приділити особливу увагу. Чим більше його – тим краще. Рекомендується посадити грошове дерево в червоний горщик, пов'язати його червоною стрічкою або ж покласти під нього серветки чи папір відповідного кольору.

Також рослина любить догляд та увагу, тому з нею слід регулярно прибирати пил, аби не блокувати грошові потоки. Крім того, необхідно або закопати кілька монет у ґрунт, або покласти купюри під горщик дерева.

Як доглядати за рослиною

Грошове дерево досить невибагливе. Проте воно полюбляє свіже повітря, тому ідеальним варіантом буде поставити його на підвіконня чи біля вікна.

Біля батарей, кондиціонерів чи систем опалення рослину краще не розміщувати, адже це загрожує опаданню листків.

Також не слід часто поливати рослину, аби запобігти появі грибкових захворювань чи процесу гниття. Тому земля не повинна бути занадто вологою. Експерти радять поливати грошове дерево кілька разів на тиждень у теплу пору року, а в холодну – один раз.

Важливо також регулярно обрізати дерево, адже воно має тенденцію швидко розростатися та може зламатися від тяжкості своїх гілок.

У народі заведено доглядати та лікувати грошове дерево, якщо воно зазнало хвороби. Тому фахівці рекомендують завжди докладати всіх зусиль на відновлення рослини, адже його висихання може принести у дім бідність, великі фінансові витрати та інші матеріальні труднощі.

Раніше ми вже розповідали про кольори сумок та як вони впливають на наше життя. Також ми пояснювали, як правильно пити чай чи каву, аби життя було щасливим.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.