Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Колір визначить все? Сумка якого відтінку принесе у життя успіх і гроші

Під час вибору деяких аксесуарів ви маєте звернути увагу не тільки на практичність і форму, а ще й на відтінки

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Колір сумки

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Сумка чи рюкзак – це не тільки елемент образу або аксесуар для зручності. Це ще й своєрідний талісман, який здатен притягнути у житті певного роду події. На це впливає багато факторів, зокрема колір.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає про те, якого відтінку вам слід вибрати сумку.

Червоний

Пристрасний та яскравий червоний завжди асоціюється із позитивною енергією. Крім того, саме цей колір символізує кохання. Тому ваше життя стане багатим на цікаві події, побачення та яскраві почуття. Якщо ж ви прагнете до довгострокових стосунків, то рекомендується використовувати червоний колір регулярно.

Рожевий

Рожевий – колір про м'якість, ніжність і любов. Проте не таку яскраву, як у випадку з червоним. Рожевий створює довкола вас ауру любові до себе, коли ви вчитесь цінити себе та розуміти власні потреби. Цей колір допомагає владнати внутрішні конфлікти та залучити у своє життя дійсно потрібних людей.

Золотистий

Як не дивно, але золотистий колір присвячений багатству та добробуту. Саме він залучає у життя вигідні пропозиції, кошти та можливості прибутку. Проте цей колір має й недоліки. Золотистий може викликати конфлікти та сумніви щодо особистого життя, тому використовувати його слід обережно.

Синій

Синій колір асоціюється з довірою, гармонією та спокоєм. Якщо у вашому житті постійно відбувається якісь американські гірки чи відчуваєте себе так, наче живете на вулкані, то варто ввести цей колір у своє життя. До того ж він чудово створює гармонію у стосунках будь-якого типу: дружба, кохання тощо.

Зелений

Зелений – не тільки колір природи, а ще й зростання та процвітання. Звісно, подібні відтінки впливають також і на фінансовий добробут власника чи власниці рюкзака або сумки. Проте йдеться також і про інші важливі речі:

  • інтелектуальне зростання;
  • дорослішання;
  • розвиток різних навичок;
  • вдосконалення вмінь та інше.

Фіолетовий

Даний колір ідеально пасуватиме тим, хто хоче залучити у життя зміни та трансформації. Якщо ви довго сидите на одному місці, незадоволені власним життям, то час змінювати його. А фіолетовий колір у цьому допоможе. Крім того, він привабить нові цікаві знайомства та творче натхнення.

Білий

Білий – колір чистоти та гармонії. Його радять вибирати людям, які прагнуть до спокійного розміреного життя. Також він сприяє покращенню здоров'я, як ментального, так і фізичного. Тому якщо ви плануєте найближчим часом зайнятися своїм станом, то білий точно стане вам у пригоді.

Пам'ятайте, що важливим є не тільки кольори та їхнє поєднання у вашому вбранні, а ще й ваші відчуття щодо них. Вибирайте те, що підходить під ваші смаки та настрій. Якщо ви відчуватимете себе впевнено, то точно зможете досягти будь-яких успіхів та висот.

Раніше ми вже розповідали, як правильно пити чай та каву, аби у життя панував добробут. Також ми писали про людей, яким судилося прожити успішне та багате життя.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.