Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Талісмани на 2024 рік – який камінь ідеально підійде кожному знаку зодіаку

Згідно зі словами езотериків, ми маємо підбирати собі амулет відповідно до дати нашого народження

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Талісмани для різних знаків зодіаку

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Чимало людей вірить, що у кожного з нас повинен бути свій талісман, який залучає щастя та захищає від злиднів. Вибирати його слід згідно з вашим знаком зодіаку.

Детальніше про це пише Knowinsiders.

Вважається, що талісмани здатні змінити наше життя у кращу сторону. Фахівці радять вибирати їх так, аби вони узгоджувалися з нашою датою народження. Тоді вони дійсно принесуть успіх та удачу.

Яке каміння варто вибрати

  • Овен – червоний корал. Вогняним Овнам ідеально підійде саме корал, який дозволить захиститися від негативу та поганого впливу Марса. Прикраси з цим камінням допоможуть покращити концентрацію, досягнути продуктивності та досягнути успіхів в роботі.
  • Телець – смарагд. Зелені смарагди посилять влив Меркурія на Тельців. Завдяки цьому представники цього земного знаку зодіаку посилять власну мудрість та зможуть просуватися по кар'єрній драбині. Крім того, смарагд залучить у життя багатство та зменшить стрес.
  • Близнюки – діамант. Носіння діамантів подарує Близнюкам шанс втілити власні мрії в реальність. Цей камінь дозволяє контролювати свій гнів та заспокоїтися у скрутні миті. До того ж він допоможе розвинути витривалість.
  • Рак – жовтий сапфір. Згідно зі словами астрологів, жовтий сапфір є ідеальним камінням для Раків. Цей камінь покращує кар'єру, допомагаючи зосереджуватися на власних цілях. Варто також додати, що завдяки йому Раки нарешті зможуть досягнути фінансової стабільності.
  • Лев – рубін. Рубін є ідеальним варіантом для Лева, який підійде йому як зовнішньо, так і духовно. Він заохочує приймати правильні рішення та розв'язувати проблеми.
  • Діва – рожевий кварц. Саме рожевий кварц стане помічником у Дів у питаннях "сердечних справ". Саме цей камінь допоможе Дівам знайти гармонію у житті та долати стрес.
  • Терези – флюорит. Цей камінь нагородить свого власника емоційний, фізичним та психічним зціленням. Подібний камінь сприятиме кращому зв'язку зі своєю інтуїцією. Крім того, завдяки йому Терези все ж зможуть навчитися приймати рішення.
  • Скорпіон – лабрадорит. Лабрадорит – подарунок для тих, хто хоче нарешті розібратися у собі. Цей камінь допоможе Скорпіонам покращити свої когнітивні здібності, дозволяючи їм стати розумними та успішними до кінця 2024 року.
  • Стрілець – селенітовий камінь. Селеніт надасть Стрільцям захист від негативу, звільнить заблоковані енергії у поточному році та дозволить позитивній енергії поширюватися в усіх сферах життя свого власника. Також цей камінь сприятиме покращенню здоров'я Стрільців.
  • Козоріг – гематит. Гематит допоможе Козорогам розв'язати багато своїх проблем, тривоги, безсоння, негативні думки, невпевненість у власних діях. Він посилить здоров'я Козерогів і сприятиме захисту від ворогів.
  • Водолій – аметист. Аметист чудовий варіант для людей, які шукають духовного просвітлення. А для Водоліїв це якраз основна мета на 2024 рік. Він загострює інтуїцію, а також покращує емоційну рівновагу, роблячи представників цього знаку зодіаку сильнішими та сміливішими.
  • Риби – червоний кварц. Рибам слід звернути свою увагу на кварц, який сприяє емоційній рівновазі та творчості. Цей камінь підвищує їхню життєву силу енергію. Крім того, він розвиває інтуїтивні здібності.

Фахівці наголошують, що вартість каміння абсолютно не важливо. Набагато важливіше те, наскільки підходить вашій особистості той чи інший оберіг.

Раніше ми вже розповідали, на кого чекають зміни у лютому. Також ми пояснювали, які знаки зодіаку незабаром зустрінуть кохання.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.