Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Нова мода чи ретро? Які принти стануть трендовими весною 2024 року

Розповідаємо, які візерунки ви будете бачити скрізь, адже незабаром вони стануть неймовірно актуальним

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Трендові принти 2024

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Всі ми знаємо, що мода циклічна. Те, що вдягали наші бабусі та дідусі, може знову з'явитися у магазинах одягу та на модних показах. Здається, наче сезон весна-літо 2024 обіцяє повернутися нас у минуле. Що ж готує нам тепла пора року?

Детальніше про це пише VOGUE.

"Горох" і стиль ретро

Гороховий принт асоціюється з дитинством, зокрема з конфеті на дитячих Днях народженнях, під час Нового року та інших свят. І 2024 рік нам надає можливість повернутися на якийсь час у дитинство.

Наймоднішим варіантом стане комбінація стильного вбрання XX століття з горошком.

Також у тренді будуть крапки:

  • розташовані на однаковій відстані;
  • не надто дрібні;
  • не надто великі;
  • контрастні поєднанні чорного і білого.

Фото: VOGUE
Фото: VOGUE

Квіти + ефект негативу

Зовсім скоро весна – пора надій, змін та пробудження життя. Всім нам хочеться чогось яскравого, ніжного, легкого, квітучого. Всі жадають змін у цю пору року.
Дизайнери це прекрасно розуміють, тому створили образи, де одяг перетворюється з матеріалів на квіти, на справжні квітучі галявини.

"Але щоб сталося так, як подобається Міранді Прістлі з фільму "Диявол носить Prada", тобто новаторським, замість того, щоб занурити ці візерунки в звичайні пастельні, червоні та рожеві кольори, бренди пропускають квітковий принт крізь фільтр негативу", – зазначає видання.

Флуоресцентно-зелений відтінок ? Те що треба. Півонії межі між бордовим і чорним? Чудовий вибір. Блакитні незабудки на бежевій тканині? Ідеально.

Фото: theimpression
Фото: theimpression

Леопардовий принт

У прийдешньому сезоні ці хижі візерунки підкорять серця буквально всіх:

  • любителів мінімалізму;
  • фанатів максималізму;
  • прихильників нових трендів;
  • тих, хто обожнює ретрокласику.

Рекомендується носити його на пальтах, штанах і сорочках. Також гарною ідеєю буде спробуйте леопардовий принт на джинсових куртках і шортах.

Фото: VOGUE
Фото: VOGUE

Смугастий принт

Навесні домінуватиме один чіткий тип принтів – тонкі розмиті смуги. Хочете ближче ознайомитися з ним? Тоді слід завітати до типового офісу 1990-х, де він майорів буквально всюди він з’являється на сорочках, костюмах зухвалих краватках.

Проте смужки з'являться не тільки в речах ділового стилю. Вони завоюють сукні, зокрема ті, що з заниженою талією та в стилі 1920-х. А якщо ж ви хочете більш практичний варіант, то для цієї мети ідеально підійдуть шорти або штани у смужку.

Фото: VOGUE
Фото: VOGUE

Що ще незвичного подарує мода 2024 року

Раніше ми вже писали, що прийдешній рік приніс багато цікавих трендів щодо стилю, кольорів, принтів. Вони всі абсолютно різні, тому точно підійдуть на будь-який смак. Якщо вас зацікавила ця інформація, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Також ми вже розповідали, які аксесуари стануть актуальними у 2024 році. Ще редакція Pro Гроші пояснювали, які речі ніколи не вийдуть з моди.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.