Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Модні несподіванки – головні трендові прикраси 2024 року

Ці популярні аксесуари будуть незвичними та яскравими, тому точно закохають у себе всіх прихильниць моди

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Модні прикраси 2024

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Прикраси – це те, що завжди привертає увагу. І яким би лаконічним і простим не був образ, вони можуть зробити з вас зірку вечора та зробити ваш лук яскравим.

Детальніше про п'ять трендових аксесуарів пише Vogue.

Чокери

Всім добре відомі намиста, що щільно прилягають до шиї, – чокери – знову на піку популярності.

"Кожна недавня колекція ювелірних брендів містить принаймні один чокер, але у Dior і Louis Vuitton їх чимало. На Каннському кінофестивалі 2023 року Ума Турман була в прикрасі від Chopard, виготовленій з кількох ниток рубінів, а на прем’єрі "Барбі" Марго Роббі зʼявилася в перловому чокері від Assael", – зазначають у Vogue.

Проте не лише "дорогі" та масивні чокери будуть модними у 2024 році. Варто звернути увагу також на більш скромні дизайни. Особливо, якщо ви є прихильницю мінімалізму.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Коштовності для рук

Прикраси для рук, які усипані дорогоцінними каменями, з’явилися в останній колекції ювелірних виробів Dior та викликали багато захоплення. Деякі сучасні та популярні коштовності водночас обіймають пальці та руки, наче перетворюючи лінії й форми людського тіла на скульптури.

Також наразі у тренді подвійні каблучки, що горизонтально охоплюють кілька пальців горизонтально. Часто вони мають форму toi et moi. Вона отримала свою популярність зокрема завдяки моделі Емілі Ратаковскі та акторці Меган Фокс.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Ювелірні вироби, що натхненні мистецтвом

Ювелірні прикраси, що роблять через мотивацію та натхнення від мистецтва, на піку популярності. Наприклад, якщо ви були тією дитиною, яка полюбляла у дитинстві аніме "Покемон", то цей тренд однозначно буде вам до душі. Tiffany & Co. співпрацювали з американським художником Деніелом Аршамом і Pokémon. У ході цієї колаборації були створені шість підвісок із зображенням популярних персонажів:

  • Пікачу;
  • Чармандера;
  • Сквиртла;
  • Джіггліпафа;
  • Кубона;
  • М’ю.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Ювелірні вироби як одяг

Останнім часом ювелірні вироби стали тісно переплітатися з модою. Раніше, коли ми говорили про ювелірні прикраси, то йшлося про сережки, каблучки, браслети тощо. Наразі ж бренди почали створювати накидки, вбрання та цілі колекції одягу з золота, срібла та діамантів. Різні дорогоцінні метали та каміння прикрашають собою різні образи, роблячи їх дорогими, оригінальними та яскравими.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Коштовності, натхнені їжею

Полюбляєте щось нестандартне? А також любите поїсти? Тоді це модне віяння переверне ваше життя. Наразі модні журнали та подіуми поглинають прикраси у формі овочів, фруктів та різних продуктів.

Якщо раніше подібні прикраси здавалися вам дивними, недоречними та дитячими, то забудьте про це. Наразі знамениті дизайнери та дизайнерки присвячують їжі цілі колекції. Тому не бійтесь бути оригінальними та яскравими.

Фото: Jessica McCormack
Фото: Jessica McCormack

Раніше ми також розповідали про модні поєднання кольорів у 2024 році. Також ми пояснювали, як вдало комбінувати фіолетовий з іншими кольорами.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.