Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ніколи не вийдуть з моди – 10 речей, що повинні бути у вашому гардеробі

Якщо ви інвестуєте у ці предмети гардероба, то зможете стати справжньою іконою стилю, адже ваші образи стануть універсальними та актуальними

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Універсальний гардероб

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Деякі базові речі ніколи не вийдуть з моди. Подібний одяг допомагає з легкістю створювати універсальні образи. Тому на створення гарного лука знадобиться набагато менше часу, ніж ви звикли витрачати зазвичай. Тим паче такий образ може чудово підійти як для дня в офісі, так і для побачення.

Видання Real Simple пропонує зробити собі послугу та заповнити гардероб всіма необхідними речами

Біла сорочка на ґудзиках

Ось – основа легкого та універсального стилю. Класична біла сорочка на ґудзиках – незамінна річ практично для будь-якого випадку у вашому житті.

Наприклад, ви можете заправити її в ефектну спідницю, додати ефектні прикраси та відправитися на святкову вечірку. Або ж поєднати її з улюбленими джинсами, що ідеально для поїздок у вихідні.

Універсальний піджак

Піджак є одним з незамінних предметів гардероба для жінки, яка працює – і не тільки. Він може з легкістю зробити доречними для офісу найнесподіваніші вбрання: навіть якщо ви одягнені у футболку з графічним малюнком.

Джинсова куртка

Всім нам знайома ця погода, коли на календарі квітень, але ранок схожий на лютий. Тим часом полудень вже нагадує серпень. Саме тоді джинсова куртка стає в пригоді.

Спеціалісти радять одягнути її поверх будь-чого – легкого сарафана, зручної водолазки, футболки та легінсів – щоб миттєво покращити образ.

Чорні штани

Штани звикли недооцінювати. Проте незалежно від того, чи надаєте ви перевагу широким штанам з високою талією чи укороченими та приталеними, витончені чорні штани стануть ідеальною основою для вишуканого вбрання. Вони підійдуть ідеально для будь-якої події:

  • вечірка;
  • побачення;
  • співбесіда;
  • зустріч з друзями тощо.

Шкіряна куртка

Шкіряна куртка буквально ніколи не покидає модні тренди. Якщо на вас лише біла футболка та джинси, то подібна куртка — це все, що вам потрібно, аби завершити свій образ.

Футболка з довгим рукавом у смужку

Ви здивуєтесь, наскільки цей одяг є універсальним. Так, так само як просто біла сорочка. Фахівці рекомендують одягнути смугасту футболку чи кофту під піджак або невимушено заправите її в джинси для недільного сніданку.

Білі кросівки

Білі речі майже завжди універсальні, тому вони такі чудові. Ви можете придбати взуття на свій смак, але не забувайте тримати його у чистоті.Тоді вони стануть чудовим доповненням до будь-якого образу.

Чорні туфлі на підборах

Незалежно від того, як часто ви ходите на підборах, подбайте про своє майбутнє та придбайте якісну пару чорних човників. Ви ніколи не знаєте, коли саме вони вам стануть у пригоді. Оздоблення одягу класичним чорним каблуком упорядковує ваш образ та зробить надзвичайно впевненою.

Це не обов’язково мають бути дуже високі підбори чи дороге взуття. Просто переконайтеся, що вони відповідають кільком критеріям: акуратні, міцні та приємні.

Блуза з яскравим принтом

Навряд ви очікуєте на цю річ, коли чуєте про базовий гардероб. Але блузка з яскравим принтом додає колориту у будь-який лук без додаткових зусиль. Вона буде доречною і для робочого дня, так і для неформального святкування якоїсь події.

Маленька чорна сукня

Ну і, звісно, куди ж без легендарної маленької чорної сукні? Рекомендується вибрати найпростіший силует, який тільки можете знайти (або той, який змушує вас відчувати себе як мільйон доларів). Також віддавайте перевагу несезонним матеріалам, таким як легка вовна, шовк тощо.

Раніше ми вже розповідали про те, як створювати образи у фіолетовому кольорі. Також ми вже пояснювали, які аксесуари стали модними у 2024 році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.