Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Зміни у фешн-індустрії? Які аксесуари стали модними 2024 року

Ці речі стануть неймовірно актуальними, тому невдовзі заполонять магазини та гардероби всіх модників і модниць

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Треди 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кожен рік, кожен сезон з'являються нові модні тенденції. Дизайнери пропонують світу тисячі нових моделей взуття, суконь, спідниць, сорочок тощо. Якщо ж ви плануєте найближчим часом оновити свій гардероб, то зверніть увагу на аксесуари, які будуть у моді цього року. Правильні деталі здатні зробити ваш образ гармонійним, унікальним та цікавим.

Детальніше про це пише Vogue.

Широкий пояс

Пояси завжди використовувалися не стільки для практичності, скільки у якості прикраси. Проте цього року широкий пояс стане особливо актуальним. Варто додати, що такий пояс має носитися саме на стегнах. Якщо ви полюбляєте моду 2000-х, то цей тренд точно вам сподобається.

Приталені жакети

Рекомендується звернути увагу на структуровані жакети, які мають великі плечі та тісну талію. Фахівці наголошують, що блейзер повинен бути саме у форми пісочного годинника.

Приталені жакети точно будуть у моді цього року, тому спеціалісти радять придивитися до них вже зараз.

Сережки із суцільною застібкою

Висічі сережки, що були так популярні у 2023 році, замінять цільні металеві прикраси з золота чи срібла. Вони мають мінімалістичний дизайн і здаються прикріпленими до вуха. Тобто ці сережки не висять. Зовсім навпаки – вони нагадують кліпси.

Лофери

Всім нам хочеться мати у гардеробі лаконічне, зручне та універсальне взуття. Тому цього року дизайнери пішли нам на зустріч. Вибирайте собі лофери, адже вони класичні та підійдуть під будь-яке вбрання.

Галтери

Корсети – не найгучніший предмет гардероба, проте останні роки він заполонив модні покази. Культурна форма корсета демонструє, що його часто носять як вечірнє вбрання. Проте топи та сукні галтери перемагають у модній боротьбі у 2024 році.

Що ще буде у моді у 2024 році

Купальники. Помітна спідня білизна стала великим трендом останніх років. Проте на модних показах 2024 можна було побачити скрізь помітні купальники. Їх поєднували зі штанами, шортами тощо. продемонстрували суцільні купальники, які можна носити не тільки на пляжі. Вдягайте їх замість боді з джинсами або спідницями.

Зелений. Можливо, навіть ті, хто не бачив фільм "Барбі" помітили, що рожевих відтінків у 2023 році було досить багато. Адже рожевий став головним кольором минулого року.

Але тепер йому на заміну прийшли зелені барви:

  • темно-зелений;
  • трав'янистий;
  • лісний та інші.

Всі варіанти цього кольору є бажаними та актуальними.

Які ще кольори будуть актуальні

Раніше ми вже писали про модні кольори весна-літо 2024. Наприклад, йдеться про пастельно-зелений колір, який ідеально підходить під весняний настрій і добре поєднується з іншими світлими відтінками.

Якщо вас зацікавила ця інформація, і ви хочете дізнатися більше про трендові кольори весняно-літнього сезону, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом на сайті за посиланням.

Раніше ми вже розповідали, які кольори стануть антитрендом у 2024 році. Також ми пояснювали, як створити зимовий капсульний гардероб.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.