Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Зіпсують стосунки? Які подарунки не варто дарувати на День Святого Валентина

Пропонуємо дізнатися, які подарунки точно не варто дарувати 14 лютого, аби не засмутити свою кохану людину

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Подарунки на 14 лютого

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

У День Святого Валентина закохані пари обмінюються подарунками. І в ідеалі вони повинні викликати радість та безліч позитивних емоцій. Проте так стається не завжди. Деякі презенти можуть не просто засмутити, а розгнівати чи образити кохану людину.

Розповідаємо, яких подарунків слід уникати у День усіх закоханих.

Побутові речі

Отримати у подарунок речі, що допоможуть з прибиранням чи готуванням їжі, може бути приємно. Але тільки тоді, коли партнер чи партнерка просить про подібний презент. Тоді це доречно та актуально.

Але чимало людей ігнорують прохання (зокрема жінок) і можуть подарувати щось не для задоволення людини, а для потреб її оселі:

  • міксер;
  • мультиварку;
  • пилосос;
  • набір каструль тощо.

Теж саме стосується інструментів (які зазвичай є "подарунком" для чоловіків). Хоча хлопець чи наречений міг навіть не натякати, що хотів би отримати щось подібне на свято.

Речі, що допомагають у господарстві, краще купити у звичайний день, адже вони стануть у пригоді всім. А на свята необхідно дарувати речі, які дійсно сподобаються коханій людині. Нехай вони й не здаються такими практичними.

Парфуми, декоративна чи доглядова косметика

Насправді подібні подарунки є гарними. Але тільки тоді, коли ви вже добре знаєте людину. Наприклад, ви багато років зустрічаєтесь чи навіть перебуваєте у шлюбі.

Якщо ж ваші стосунки тільки почалися, і ви навіть не знаєте, чим користується ваша кохана людина, то краще не ризикувати. У найкращому випадку дарунок може не сподобатися. У гіршому – нашкодити (наприклад, доглядова косметика здатна викликати алергічну реакцію).

Тому краще заздалегідь запитайте, чим партнер чи партнерка користуються. Якщо ж хочете зробити сюрприз, то запитайте кілька варіантів засобів, але не кажіть, що саме хочете придбати. Тоді залишиться інтрига, але ви будете впевнені, що подарунок не буде пилитися на поличці.

Подарунки згідно з прикметами

У різних народів існують різні традиції щодо подарунків. Вважається, що певні предмети здатні принести нещастя в особисте життя.

В Україні до переліку цих речей потрапили гості предмети, годинники, спідня білизна та перли (але інших прикрас це не стосується).

Банальні презенти

Мова йде про квіти та солодощі для жінок чи набори для гоління та шкарпетки для чоловіків. Перші речі можуть стати доповненням до подарунка, а не його основною частиною. Презенти для чоловіків скоріше підходять для категорії "побутові речі", які можна придбати у будь-який інший день лютого.

Зазвичай подібні подарунки свідчать про незнання потреб, бажань та інтересів коханої людини. Навіть більше – ви не просто не знаєте, а навіть не хочете знати, що хвилює вашого партнера чи партнеру.

Тому наполегливо рекомендуємо підійти до питання подарунків більш уважно. Навіть якщо ви домовилися не дарувати нічого глобального, презент має бути приємним, а не банальним чи сумним. Саме у таких дрібницях ми показуємо свої почуття.

Раніше ми писали про знижки в Prostor та EVA до Дня усіх закоханих. Також ми розповідали про передбачення на День святого Валентина.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.