Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

День Валентина на порозі – який подарунок зробити коханій людині

Пропонуємо вашій увазі п'ять оригінальних та універсальних подарунків на 14 лютого, аби порадувати партнера чи партнерку

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Подарунки на 14 лютого

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Наближається День закоханих, але ви ще нічого не приготували своїй коханій людині? Думаєте, що попереду достатньо часу? Дні летять дуже швидко. Ви не встигнете озирнутися, як настане свято, а ви ще не маєте ні подарунка, ні ідей для його реалізації. І доведеться терміново шукати вихід з ситуації.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала список подарунків, які будуть оригінальними та точно сподобаються людині, якій ви віддали своє серце.

Піжама або халат

Піжама – завжди необхідна річ у гардеробі. Вона м'яка, комфортна та зручна. Тому ваша друга половина зможе насолоджуватися вашим подарунком під час найприємніших справ:

  • перегляд фільму;
  • читання книжок;
  • хобі;
  • дозвілля з вами.

Теж саме можна сказати й про халат.

Вибір домашнього кольору наразі дуже великий. Тому ви можете зупинити свій вибір не тільки на улюбленому кольорі партнера чи партнерки, а ще й вибрати піжаму з улюбленими персонажами чи відповідним принтом. Крім того, вам не вдасться прогадати з розміром, адже якщо халат чи піжама будуть трохи більшими, то це лише додасть затишку.

Аксесуари

Аксесуарів ніколи не буває багато. Тим паче вони всі абсолютно різні, а значить підійдуть на будь-який смак і гаманець. Це можуть би ювелірні прикраси, шкіряний пояс чи годинник. Ви можете піти далі та придбати вашій коханій людині фітнес-браслет, якщо він чи вона обожнюють займатися спортом. Враховуйте вподобання партнера чи партнерки, і тоді подарунок буде дійсно приємним і незабутнім.

Сертифікат на тату

Наразі досить багато людей роблять татуювання. І якщо ваш партнер або партнерка мріє зробити своє перше тату чи вже захопився малюнками на тілі та не збирається зупинятися, то це чудовий шанс порадувати його чи її. Переглянути відгуки про студії та майстрів, переглянуте роботи або зверніться до людини, яка вже робила тату вашій коханій людині чи безпосередньо вам. До речі, деякі подібні студії дають можливість придбати сертифікат на пірсинг, що теж буде гарним варіантом.

Картина по номерах або пазл

Якщо даний варіант здається вам досить банальним, то ви завжди можете його урізноманітнити. Наприклад, замовити пазл чи картину з вашим зображенням, що матиме особливо романтичний відтінок. Також ви можете вибрати місце чи річ, яка важлива для вас обох. Наприклад, місце першого побачення, поцілунку тощо. Також ви можете подарувати фото вашого домашнього улюбленця, аби ваша кохана людина його розфарбувала чи "зібрала до купи".

Спільна фотосесія

Це більш класичний варіант подарунка, але менше приємним від цього він точно не стає. Вибрати красиве вбрання та зробити якісні фото з коханою людиною в один з найромантичніших днів року – що може бути краще? Але враховуйте також нюанси: чи любить ваша кохана людина робити фото, чи комфортно почуває себе перед камерою тощо.

Головне – підходити до подарунків з душею. Тоді вони точно принесуть позитивні враження та незабутні емоції.

Раніше ми вже писали про те, як дізнатися свою мову кохання. Також ми вже розповідали про стереотипи, що руйнують стосунки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.