Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Запровадьте їх у ваших стосунках – 7 звичок щасливих пар

Якщо ви хочете знаходитися в успішних стосунках та постійно відчувати закоханість, то вам слід регулярно виконувати певні дії

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Звички щасливих пар

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Існує багато причин, чому варто додати звички успішних пар у своє життя. Головна з них полягає в тому, що ці звички є ключем до побудови міцних, тривалих стосунків із глибокими зв’язками. Такі стосунки не є токсичними та рідко зыштовхуються з труднощами.

Детальніше про поведінку дійсно успішних пар можна дізнатися у статті GQ.

Успішні стосунки – це ті, над якими регулярно працюють, аби пізнати іншу людину, розв'язувати проблеми та побудувати майбутнє.

Ідея кохання полягає в тому, що стосунки роблять вас щасливішими та додають чогось позитивного у життя, але цього не станеться, якщо ви не докладете зусиль. Звісно, що вам не потрібно доходити до крайнощів, щоб виправити речі, які справді неможливо змінити, але ви повинні працювати, коли стосунки того варті. Отже, які звички притаманні щасливим парам?

Вони говорять як про хороше, так і про погане

Жодні стосунки не можуть розвиватися чи ставити міцнішими, якщо немає спілкування або це спілкування обмежується просто обміном хорошими речами.
Спілкування в парі має бути чесним, відкритим та навіть вразливим, люди повинні говорити про багато речей:

  • досягнення;
  • плани на майбутнє;
  • потреби
  • проблеми;
  • невпевненість;
  • складні теми.

Це запобігає непорозумінням та допомагає зрозуміти одне одного.

Спільне дозвілля

Перебувати в одному просторі – це не те саме, що проводити час разом. Успішні пари шукають спільні заходи, інтереси, час для побачень тощо. І це має відбуватися постійно, навіть на тому етапі, коли люди разом довгий час і пережили серйозні життєві зміни, наприклад, переїзд, весілля чи народження дітей.

Сумісна хатня робота

Обов’язки повинні розподілятися, оскільки завдяки цьому стосунки стають справедливими та збалансованими, і ніхто не відчуває, що він має більшу перевагу або що він або вона старається більше, ніж інший член цих стосунків.

Крім того, спільне миття посуду або прибирання будинку надає вам ще одну можливість провести час разом. Коли завдання розподіляються, вони стають менш обтяжливими чи виснажливими.

Вони вміють перепрошувати

Вам точно не потрібно все життя перепрошувати за все, але ви повинні навчитися розпізнавати помилки та моменти, коли ви робите боляче іншій людині. Просити пробачення – це спосіб зцілитися та рухатися вперед. Це вказує на те, що є зрілість і емоційний інтелект обох партнерів.

Вияв прихильності

Це пов’язано як з емоційним, так і фізичним станом. Прихильність потрібно виявляти щодня, щоб запобігти дистанціювання або щоб інша людина не відчула, що щось не так.

Знаками прихильності можуть бути принесення квітів, обійми, невеликі дотики, добрі та ніжні слова.

Вони працюють за розпорядком дня

Змішування звичок також допомагає зміцнити стосунки. Це полягає в тому, щоб лягати спати в один і той самий час, починати їсти в один і той же час тощо. Мета полягає в тому, щоб збільшити спільне існування та знайти ті моменти, щоб бути разом, навіть якщо люди роблять різні речі протягом дня.

Вони фокусуються на позитиві

Жодні стосунки не будуть постійно ідеальними, можуть виникати погані моменти та негатив, але найуспішнішими є ті пари, які вирішують приділяти більше уваги позитиву, практикують вдячність і намагаються уникати негативного ставлення. Таким чином вони дивляться на речі в перспективі та стають щасливішими.

Раніше ми також розповідали про ознаки емоційно зрілої людини. Також ми писали про ознаки вигорання.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.