Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Образи на будь-який смак – головні тренди весни 2024 року

Розповідаємо, які модні новинки нам пропонують стилісти та дизайнери для весни поточного року

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Тренди весна-літо 2024

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Лютий – найкоротший місяць у році. Тому ми не встигнемо кліпнути, як вже побачимо березень на календарі. А новий сезон – завжди новинки у світі моди.

Детальніше про них розповідає Elle.

Мінішорти

Звісно, що нові колекції наповнені різноманіттям спідниць, суконь та штанів. але Мінішорти – нова пристрасть дизайнерів у 2024 році. І йдеться не про різні моделі, а саме про короткі шорти з високою посадкою.

Найцікавіше те, що вони не будуть лише предметом пляжного гардероба. Стилісти пропонують зробити даний одяг елементом повсякденних образів. А деякі сміливці зможуть навіть вдягнути їх на роботу до офісів.

"Звертаємо увагу й на різні форми мінішортів: від обтислих до широких у вигляді трапеції", – наголошують у виданні.

Фото: Elle
Фото: Elle

Прозорі спідниці

На модних показах з'являється все більше прозорих моделей одягу:

  • сукні;
  • топи;
  • блузки;
  • спідниці.

І саме останні стали справжнім трендом весняних колекцій. Стилісти намагалися створити як стримані образи, так і романтичні, відверті для цікавих подій і вечорів побачень. Наголошується, що деякі елементи вбрання можна дуже вдало стилізувати навіть для буденного життя.

Фото: Elle
Фото: Elle

Сумки XL

Стилісти радять відкласти якомога далі клатчі та маленькі сумочки, адже у моді будуть великі, громіздкі, та універсальні моделі. Це саме ті аксесуари, де може поміститися все – від ноутбука до кількох книг чи косметички. Вони підійдуть ідеально для будь-яких цілей: навчання, робота, прогулянки, заняття спортом і подорожі.

Фото: Elle
Фото: Elle

Kitten heels

Досить довгий час стилісти уникали подібного взуття. Проте цього сезону вони перевершили туфлі на пласкій підошві та високі підбори.

"Головні причини, чому ми надаватимемо перевагу саме kitten heels, – це насамперед їхня функціональність і стильність, адже такі туфлі зможемо поєднати й у повсякденних образах, й у вечірніх", – пише Elle.

Фото: Elle
Фото: Elle

Preppy style

Якщо ви замислюєтесь над питанням – що таке цей Preppy style, то згадайте образи з серіалу "Плітарка". Все, що ви могли бачити у серіали – вовняні жилетки, жакети, сорочки в клітинку, джемпери, мініспідниці – наразі повертається у моду. Звісно, ми могли бачити дані тенденції й раніше, але вже з весни 2024 подібний одяг заполонить всі модні магазини.

Фото: Elle
Фото: Elle

Драпірування

Не забудьте звернути увагу на ще один цікавий тренд – драпірування. Тканина такого типу наче відсилає нас до Давньої Греції та перетворює жінок на справжніх богинь. І навряд ви знайдете елемент, який додасть більше елегантності, витонченості, романтичності та легкості образам.

Крім того, драпірування дозволяє вбранню набувати абсолютно різних форм, таким чином приховуючи недоліки та підкреслюючі переваги різного типу фігур.

Фото: Elle
Фото: Elle

Раніше ми вже розповідали, які відтінки кольорів будуть модними у 2024 році. Також ми писали про трендові прикраси 2024 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.