Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Гармонія кольорів: які відтінки стануть трендовими весною 2024 року

Речі цих кольорів вже незабаром заполонять магазини взуття, одягу й аксесуарів, а також шафи всіх модниць

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Головні кольори весни 2024

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Чимало людей хочуть оновлювати свій гардероб щосезонно. Нам здається, що це такий собі чистий аркуш. І новий гардероб може стати частиною нашого нового я. Проте не кожна людина має можливість у кожну пору року купувати собі нові актуальні джинси, взуття чи, наприклад, сукні. Тому замість полювання на нові фасони ми можемо звернутися до кольорів, які вже є у нашій шафі. Просто саме зараз вони будуть трендові та підкреслять наші стиль, почуття моди та індивідуальність.

Про актуальні відтінки весни 2024 року пише Elle.

Червоний

Навряд хтось міг не помітити, що у 2023 році світ охопила естетика barbiecore, а рожевий нас буквально переслідував. Але у 2024 році вся увага буде прикута до більш експресивного та пристрасного червоного.

Стилісти рекомендують спробувати все – від яскравих до темних, вишневих кольорів. Тим паче, що червоні відтінки є універсальними. Їх можна поєднувати з як з чимось базовим, так і чимось більш ексцентричним. А справжнім сміливцям слід придивитися до total red look.

Фото: Elle
Фото: Elle

Сірий

Ви можете вважати, що сірі відтінки нудні та сумні. Але дизайнери точно з вами не погодяться. Сірий стане ідеальним вибором як для вечірніх вбрань, так і для повсякденних луків. Цей колір буквально всеосяжний, який можна стилізувати з усім, залежно від обставин.

Фото: Elle
Фото: Elle

Помаранчевий

Не забувайте, що за версією Pantone головний колір 2024 року – це персиковий. Саме його можна побачити на всіх модних показах. Експерти рекомендують придивитися до нього, адже що може бути краще, ніж сонячні та теплі відтінки протягом весняного сезону.

Фото: Elle
Фото: Elle

Коричневий

Колір шоколаду повертається у моду. Тому стилісти радять перевернути всі свої шафи та комоди, у пошуках цього відтінку. Лідер показів – монохромний образ. Тому для буднів в офісі підійде костюм у коричневих тонах, а для побачення у суботній вечір – шоколадна сукня довжини максі.

Фото: Elle
Фото: Elle

Небесно-блакитний

Якщо ви прагнете до легкості та ніжності, то вашу колірну гаму мають прикрасити речі пастельного блакитного відтінку. Він – ідеальна знахідка для стриманого березня, яскравого квітня та теплого, майже літнього травня. Варто також додати, що навряд ви відшукаєте більш універсальний колір, якій підійде буквально кожній людині.

Фото: Elle
Фото: Elle

Зелений

Весна і без зеленого? Звучить як щось неможливе. До вашої уваги:

  • свіжий трав’янистий відтінок;
  • лагідний пастельний фісташковий;
  • яскравий неоновий;
  • приглушений хакі.

Вибирайте той, який підійде вашому настрою. Трендова колірна палітра весни 2024 року буде неймовірна різноманітною.

Фото: Elle
Фото: Elle

Бузковий

Якщо ви сумували за квітневими відтінками, то весна порадує нас кольором бузку. Будь-який одяг – светри, пальта, сукні – зробить вас вишуканою принцесою, якщо ви познайомитися з бузковим кольором та дасте йому змогу відкреслити вашу красу. Подібна м'якість чудовим рішенням, аби відпочити від суворості та жорсткості зимового сезону.

Фото: Elle
Фото: Elle

Світло-жовтий

Вам дуже полюбився тренд тихої розкоші, який нас невблаганно покидає? Тоді стилісти радять звернути увагу на світлий жовтий відтінок, який навіть дещо нагадує кремовий або бежевий. Це дасть вам змогу насолодитися улюбленою естетикою та створить романтичний настрій.

Фото: Elle
Фото: Elle

Білий

Білі відтінки важко назвати трендовими, адже вони є класикою гардероба (як, наприклад, і чорний). Проте цього року дизайнери зробили його неймовірно популярним, особливо білосніжний відтінок, що прикрашає всі аксесуари – від взуття до сумок. Такий відтінок надасть свіжості вашим образам.

Фото: Elle
Фото: Elle

Раніше ми писали про головні модні прикраси 2024 року. Також ми розповідали про речі, які назавжди залишаться актуальними.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.