Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Фешн-дивацтва? Які ексцентричні тренди диктуватиме мода у 2024 році

2024 обіцяє бути багатим на модні виклики, адже серед трендів очікується безліч сміливих елементів і поєднань

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Модні тенденції 2024

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Мода така швидкоплинна. Але водночас з цим і неймовірно цікава. Кожен раз – нові кольори, унікальні аксесуари та ексцентричні поєднання одягу. 2024 приніс з собою багато новинок, на які вам слід звернути уваги протягом року.

Більш детально про це пише Vogue.

"Дорогі" відтінки

2023 був роком нейтральних, ніжних та буквально універсальних тонів. Наразі ж у моду повертаються насичені кольори. У 2024 році нам обіцяють багато "коштовних" відтінків: смарагдово-зелений, рубіново-червоний чи сапфірово-синій.

Не бійтесь бути яскравими та виділятися з натовпу. Подібні кольори підкреслять вашу красу та індивідуальність. До того ж вони здатні створити "дорогий" образ навіть з дешевого вбрання.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Повернення 90-х

Окуляри з тонкою оправою? Чи кардигани у дуеті з діловими сорочками? Можливо, колготки у поєднанні з чорні мініспідницями? А, може, все одразу?

2024 рік пропонує нам повернутися майже на тридцять років тому та зануритися у моду 90-х років. У наших життях знову пануватиме мінімалістичний бізнес-стиль, синонімами якого є слова вишуканість, стриманість і жіночність. Ця тенденція буде простою, проте неймовірно ефективною. І не сумнівайтесь – вона точно існуватиме далеко за межами офісів.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Яскраві принти та патерни

Пальто з леопардовим принтом здається вам чимось занадто ексцентричним? Тоді будьте готові, що незабаром воно може стати базою багатьох гардеробів. А сукня у горошок перетвориться на справжню класику.

У 2024 році – епоха вишуканого максималізму, або, як його ще називають, "гучної розкоші". Тому сміливі візерунки будуть буквально скрізь. Подібні вбрання ідеально підійдуть тим, хто втомився від стриманих практик.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

"Еклектичний дідусь"

Цей тренд – один з головних прогнозів на 2024 рік. Йдеться про багато елементів:

  • барвистий трикотаж;
  • комфортні кросівки;
  • шорти з візерунками;
  • бейсболки;
  • наручні годинники тощо.

Даний стиль буквально є синонімом "вінтаж" або "ретро".

"Еклектичний дідусь" – це наче збірний образ людини, яка прожила довге життя та звикла до власного стилю ті індивідуальності. Цей стиль є чудовим рішенням для тих, хто обожнює щось просте та стримане, але при цьому хоче знаходитися в тренді.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Нова романтика

Модні віяння можуть бути зовсім протилежними. На модних показав ми можемо одночасно бачити як куртки-бомбери з мішкуватими блейзерами, так і рюші з об'ємними спідницями. Так чи можна це поєднувати?

Фешн-фахівці запевняють, що не тільки можна, але й треба. Легковажний панк й елегантний максималіст створюють елегантний союз, назва якому "нова романтика".

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Фурнітура

Фурнітура повертається у тренди 2024 року. Защіпки, брошки та ланцюги – все, чого б не забажала ваша душа.

Цьогоріч металеві прикраси стали більш декоративними та жіночними. Тому навряд хоч якийсь образ можна буде відтворити без прикрас.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Раніше ми також розповідали про 10 речей, які ніколи не втратять своєї актуальності. Також ми вже писали про те, як створювати вдалі образи з фіолетовим кольором.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.