Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Святковий декор: як прикрасити оселю до Дня Святого Валентина

Подібне оформлення підійде на будь-який смак і бюджет, до того ж його можна не тільки придбати у магазині, але й зробити власними руками

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

Декор до Дня Валетина

Фото: Unsplash, Pexels. Колаж: Pro Гроші

День усіх закоханих поступово наближається, а ваша оселя все ще виглядає сумною та порожньою після зникнення новорічних прикрас? Значить настав час додати у ваш дім теплих, яскравих, але водночас ніжних кольорів, аби відчути святкову атмосферу.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, як декорувати будинок чи квартиру до Дня Святого Валентина.

Всі ми обожнюємо свята. Але відповідний настрій ніколи не з'являється просто так. Атмосферу потрібно створювати власними руками. А що впорається з цим краще, ніж тематичні прикраси?

Як підготувати квартиру до Дня усіх закоханих

  • Повітряні кульки. Вони можуть бути класичними, проте у тематичних кольорах: червоний, білий, рожевий. Або ж ви можете зупинити свій вибір саме на кульках-сердечках. Подібний метод декорування досить бюджетний, але одразу створює святковий настрій.
  • Свічки. Чи існує предмет, який краще передасть відчуття пристрасті та романтики? Ви можете прикрасити дім за допомогою класичних варіантів, а можете купити декор, який буде у формі сердець чи інших тематичних символів. Напередодні свята багато магазинів продають подібні товари.
  • Різні написи. Якщо ви хочете підійти до декорування більш серйозно, то можете придбати світлодіодні літери з написом LOVE. Вони створять справжню інтимну атмосферу. Крім того, на їхньому фоні легко створити цікаві тематичні фото.
  • Святковий "дощик". У дверях, на стінах можна наклеїти стрічки червоного чи рожевого кольору. Зробити їх дуже просто – за допомогою мішури. До того ж вони стануть не менш чудовим місцем для фотозони з партнером чи партнеркою.
  • Гірлянди. Їх легко відшукати у магазинах вже з початку лютого чи навіть кінця січня. Ті, хто мають достатньо часу і креативу, можуть створити гірлянди самостійно. Вони можуть складатися як з простих сердець, так і з ваших фото з коханою людиною.
  • Квіти. Квітів багато не буває. Вони завжди наповнюють атмосферу житла натхненням. Виберіть ті, що сподобаються вам обом. Але переконайтесь, що ніхто з вас не має алергії, а ваші тварини не зможуть поласувати букетом.
  • Червоні та рожеві елементи декору. Простирадла з сердечками, червоний плед чи подушки у формі серця? Тематичний посуд або вази? Якщо щось подібне давно пилиться у вашій шафі, то час йому виконати свою функцію. Якщо ж ні, то ви можете придбати якийсь декор, що прикрасить вашу оселю. Особливо буде актуально, якщо вам давно був потрібен комплект білизни, новий плед чи тарілки.
  • Фігурки та м'які іграшки. Чимало людей зберігають подібні елементи вдома: іграшкові ведмедики, статуетки у формі янголів, фігурки закоханих тощо. Вони стануть невеликими акцентами та чудово підійдуть тим, хто любить мінімалізм. Проте не забувайте, що ваші хатні улюбленці не повинні з ними взаємодіяти, адже так постраждає і декор, і тваринки.
  • Картина з поцілунків. Найпростіший варіант на світі – нанести червону, рожеву чи бордову помаду на губи та залишити відбитки на папері, картоні або тканині. Потім полотно слід обрізати та помістити у рамку.

День Святого Валентина – чудова можливість, аби проявити креатив та подарувати мінімум двом людям (собі та коханій людині) гарний настрій і незабутні спогади.

Раніше ми вже розповідали, що подарувати коханій людині на 14 лютого. Також ми пояснювали, які книги про кохання ви зможете подужати всього за кілька днів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.