Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Прочитаєте за вихідні: добірка книг про пристрасне кохання

Ці чотири твори скрасять ваші вечори та занурять в атмосферу ніжності та романтики

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Книги про кохання

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

День Святого Валентина приносить у зимові будні тепло та різноманіття. Заклади з яскравими прикрасами та декором так і манять до себе. Проте вдома може не вистачати романтичної атмосфери. Яким же чином її створити?

Редакція сайту Pro Гроші зібрала добірку книжок, які будуть дуже актуальні до Дня Валентина.

Святкова атмосфера – це не тільки про декор. Тим паче ви можете зовсім не мати ресурсів, аби зайнятися прикрашанням оселі, адже безліч справ потребують нашого часу:

  • родина;
  • робота;
  • навчання;
  • побут.

Тоді як гарна книжка здатна буде "розфарбуватися" ваше життя навіть без присутності сердець чи рожевого кольору в домі.

Марк Леві, "Така, як ти"

Нью-Йорк. П’ята авеню. Будинок № 12. Звичайна будівля, яка нічим не вирізняється серед інших. Проте є у ній дещо особливе. І це щось – старовинний механічний ліфт, який приводить у дію новий ліфтер Санджай.

Цей ліфт мандрує всім поверхами – від першого до дев'ятого. Дев'ятого, де живе дівчина, на ім'я Хлоя. Вона навіть і не здогадується, ким насправді є новий загадковий ліфтер.

Дев'ять поверхів, безліч цікавих поворотів та одна маленька таємниця. Кому не захочеться її розгадати?

"Мій коханий ворог", Саллі Торн

Троп "від кохання до ненависті" має безліч прихильників як у кіноіндустрії, так і в книжковій галузі. І якщо ви теж обожнюєте цей літературний прийом, то вам точно сподобається даний твір.

Це історія про колег – Люсі та Джошуа, – у яких не задалося з самого початку. Але з часом пристрасті розпалилися ще більше, адже обидва претендують на нову посаду – виконавчого директора. Обидва не планують поступатися та вирішують боротися за підвищення.

Проте план боротьби трохи змінюється, коли Джошуа проникає у сни Люсі, а згодом цілує її у ліфті.

"Квартира на двох", Бет о’Лірі

Уявіть собі ситуацію – ви живете в одній квартирі з людиною, спите в одному ліжку, але зовсім її не знаєте. Навіть більше – ніколи її не бачили. Складно уявити подібну картину?

Але в історії Тіффі та Леона це була головна умова, яку він поставив, коли запропонував винаймати одне житло на двох. Дівчина погоджується. Вона працює вдень, а Леон – вночі. І єдиний спосіб їхнього спілкування – це листування.

Завдяки цьому між сусідами зав'язується дружба. Проте чи може між ними виникнути щось більше? Це ж просто листі. Чи ні?

"Коефіцієнт поцілунку", Гелен Хоанг

Життя Стелли було досить одноманітним, але від цього не менш щасливим. Вона мала улюблену роботу, яка приносила їй достатньо коштів на життя.

Але попри успіх у професійній сфері, дівчина нічого не тямила щодо особистого життя та стосунків з чоловіками. Непрохані поради, засудження та тиск батьків через бажання онуків змушують її винести на порядок денний навчання щодо поведінки з чоловіками.

Проте Стелла не була б Стеллою, якби не вибрала досить нестандартний спосіб отримання знань. І навіть вона не передбачила, до чого призведе її план.

Раніше ми вже розповідали про книги, які повинні бути у вашій бібліотеці. Також ми пояснювали, чому читання класичної літератури є корисним.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.