Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

7 виграшних комбінацій: як створювати вдалі образи з фіолетовим кольором

Фахівці запропонували відтінки, які допоможуть вам приборкати фіолетовий колір та використовувати його, як у повсякденному житті, так і для особливих подій

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Як поєднувати фіолетовий з іншими кольорами

Фото: Pexels, Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Фіолетовий можна описувати мільйонами прикметників. Цей колір таємничий, загадковий і розкішний. Він привертає увагу та виділяє з натовпу. Фіолетовий має багато прихильників, тому й не дивно, що багато людей ставлять собі питання – з чим же найкраще поєднувати їхній улюблений колір?

Поради про те, з чим же комбінувати фіолетовий, надає Vogue.

Фіолетовий буває абсолютно різним:

  • пастельно-ліловий;
  • блідо-бузковий;
  • холодний сливовий;
  • яскравий ультрафіолет тощо.

Деякі з цих відтінків неймовірно яскраві та стають чудовими акцентами. Деякі ж – більш ніжні та додають в образ витонченості та вишуканості. Проте знайти собі улюбленця зможе кожен. Головне – вигадати вдалу комбінацію.

Фіолетовий і червоний

Червоний – контрастний та базовий колір, які ідеально буде поєднуватися з фіолетовим. Виглядати такий образ буде сміливо та точно притягне до вас багато уваги.

Якщо ваша шкіра має холодний підтон, то фахівці радять погратися з червоногарячим відтінком. Якщо ж ви є власником чи власницею теплого підтону, то схиляйтеся до темно-фіолетового і кармінового.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Фіолетовий і коричневий

Якщо ви більше полюбляєте класику та жадаєте створити більш скромний образ, то вам краще поєднувати фіолетовий з коричневими відтінками. Варто додати, що коричневий є нейтральним кольором. Тому, який би фіолетовий ви не вибрали (насичений чи більш спокійний), програти вам не вдасться.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Фіолетовий і чорний

Для тих, хто тільки знайомитесь з фіолетовим, рекомендується зупинити свій вибір на чорному кольорі. Такий дует буде спокійним, але водночас витонченим та безпечним.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Фіолетовий і жовтий

Для справжніх сміливців пропонується досить цікавий варіант – комбінація фіолетового з жовтим. Такий образ підкреслить вашу індивідуальність та впевненість.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Фіолетовий і салатовий

Наголошується, що такий союз може бути більш виграшним, ніж фіолетовий і жовтий, адже утворює комплементарну комбінацію. Поєднання цих кольорів виглядає сучасно та оригінально. Якщо ви асоціюєте себе саме з цими словами, то подібна комбінація точно вас прикрасить.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Фіолетовий + сріблястий чи сірий

Спеціалісти зазначають, що дует зі сріблястого та фіолетового ідеально підійде для особливих випадків:

  • корпоратив;
  • вечірка;
  • День народження;
  • Новий рік.

Такий союз створює чудовий контраст між авангардом і гламуром.

"Якщо ви схиляєтеся до класики, віддайте перевагу сірому, але якщо хочете бути в центрі уваги, варто зробити вибір у бік сріблястого", – пишуть у Vogue.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Фіолетовий і синій

Ці кольори чудово гармонують між собою та створюють дійсно романтичні, легкі образи. І в одязі, і в аксесуарах цей союз допомагає досягти елегантності. Такий дует буде універсальним як для побачення, так і для дня в офісі.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Раніше ми розповідали про аксесуари, які стануть справжнім трендом у 2024 році. Також ми пояснювали, чого очікувати від весільної моди у поточному році.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.