Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Фасони, аксесуари та кольори – якими будуть весільні тренди 2024 року

Весільні тренди цього року досить різноманітні, тому кожна наречена зможе знайти щось на свій смак

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Весільна мода 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Зимовий період – це чудовий час, аби підготуватися до весілля, яке відбудеться у період ніжною та романтичної весни чи гарячого та пристрасного літа. Проте хтось вбачає кохання саме в зимовий сезон. Але якщо ви плануєте вийти заміж у 2024 році, незалежно від пори року, то ви вже шукаєте ідеальний образ на таку визначну подію вашого життя.

Про найголовніші тенденції весільної моди у 2024 році розповідає Elle.

Перше, на що хотілося б звернути увагу, так це натхнення природними мотивами та їхнє втілення за допомогою вишивки чи аплікацій на сукнях, що має дуже елегантний та вишуканий зовнішній вигляд.

Фото: Monique Lhuillier
Фото: Monique Lhuillier

Білий – це незмінна класика весільної сукні. Але наразі часто можна побачити наречених, що вбрані у пастельні кольори:

  • фісташковий;
  • світло-жовтий;
  • ніжно-блакитний;
  • нюдово-рожевий тощо.

Фото: Nadia Manjarrez
Фото: Nadia Manjarrez

Звісно, не слід забувати й про фату. Довга, прикрашена камінням чи мереживом фата, теж є одним із цьогорічних трендів. Проте якщо ви не любите масивні аксесуари, то зробіть свій вибір на користь кейпів.

Фото: Halfpenny London
Фото: Halfpenny London

У 2023 році банти набули шаленої популярності, але у 2024 році вони також не планують покидати тренди. Банти можна обігрувати різними способами, прикрашаючи декольте чи додаючи на плечі. Вони можуть бути великими та маленькими, залежить лише від вашого бажання.

Фото: Nadia Manjarrez
Фото: Nadia Manjarrez

Деякі дизайнери звертаються до максималізму та максимально використовують яскраві аксесуари:

  • пір’я;
  • розрізи;
  • блискучі прикраси;
  • масивні деталі;
  • помпезні фасони.

Тому, якщо ви плануєте бути яскравою на весіллі чи просто втомилися від стриманих суконь, то 2024 – ідеальний час для вас.

Фото: Ese Azenabor
Фото: Ese Azenabor

Що ще в моді цього року

Сукні міні. Далеко не всі жінки є прихильницями довгих та прямих суконь. Якщо ж вам здається, що вбрання довжини міні не підходить для весілля, то дуже помиляєтеся. Marie Claire Ukraine пише, що наразі бренди надають перевагу коротким сукням, що дозволяє нареченим відпочити від класики та вибрати щось, що підходить їхньому власному стилю. Крім того, у подібній сукні набагато легше буде танцювати.

Фото: WONÁ Concept
Фото: WONÁ Concept

Костюми та комбінезони. Весілля – це не тільки про сукні. Ви завжди можете вибрати комбінезон з відкритою спиною чи мереживні костюми, що будуть виглядати не менше жіночно та ніжно, ніж сукня.

Фото: Francesca Miranda
Фото: Francesca Miranda

Рюши. Чи існує ще якась деталь, яка надасть вашому образу більше романтики, ніж рюши? Рюши створюють додаткову текстуру, яка здатна підкреслити певні елементи святкової сукні.

Фото: Vladiyan Royal
Фото: Vladiyan Royal

Які кольори будуть в моді весною-влітку 2024 року

Раніше ми вже писали, які кольори будуть переважити в усіх магазинах одягу, взуття та аксесуарів. Їм вдасться витіснити ті відтінки, які так нам полюбилися в 2023 році. Наприклад, бордовий колір чи королівський синій почнуть переживати свій занепад.

Якщо вас зацікавила ця інформація, то більше ви можете дізнатися у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми також розповідали, які кольори стануть антитрендом у 2024 році. Також ми розповідали про базовий зимовий гардероб.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.