Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Зимові розваги – заняття, які вам точно сподобаються

Пропонуємо вам варіанти дозвілля, яке ви маєте спробувати у січні, аби розрадити себе у холодну пору року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ідеї зимового дозвілля

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Новий рік та Різдво вже завершилися. Проте це не означає, що залишок зими слід сумувати та нудьгувати, адже гарні розваги можуть бути не прив'язані до свят.

Редакція сайту Pro Гроші розповідає, яке дозвілля може вас розрадити у холодні вечори.

Зимовий напій

Зимові напої можна готувати хоч у грудні, хоч у лютому. А дехто й зовсім не прив'язує їх до певного сезону. Ви можете знайти цікавий рецепт глінтвейну, до складу якого можуть входити ваші улюблені інгредієнти:

  • апельсини;
  • яблука;
  • імбир;
  • родзинки;
  • мед;
  • груши;
  • журавлина тощо.

Не забудьте також насолодитися какао чи гарячим шоколадом. Цей напій ідеально підійде для читання нової книжки, яку ви придбали собі під час новорічних знижок, або перегляду нового різдвяного фільму.

Прогулянки

Прогулянки дуже важливі як для фізичного, так і для ментального здоров'я. Тому не слід нехтувати ними навіть взимку. Пройдіться парком, прогуляйтеся біля озера чи обійдіть свої улюблені вулички та заклади.

Головне – заздалегідь ознайомтесь з прогнозом погоди та відповідно вдягніться.

Новорічні обіцянки

Січень – прекрасний час, аби почати втілювати в життя свої мрії. Не очікуйте на новий тиждень чи місяць. Розпочніть власні кроки до реалізації своїх бажань:

  • знайдіть репетитора, аби вивчати англійську;
  • виберіть книги, які вам до душі, аби більше почати читати у 2024 році;
  • придбайте абонемент у спортзал та сходіть туди вперше тощо.

Фільми та серіали

Кіно чудово допомагає нам розслабитися, часто виступає непоганим джерелом мотивації та в цілому розважає. Проте закінчення Різдва чи Нового року зовсім не означає, що ви не можете дивитися тематичні фільми. Святкових кінострічок дуже багато, тому подивитися їх всі напередодні святкування просто неможливо.

Тому ніхто не заважає вам у свій вихідний передивитися улюблений "Сам удома" чи ознайомитися з новими різдвяними фільмами. Так, навіть якщо ялинка вже прибрана.

Імбирний будиночок

Передсвяткова суєта вимагає від нас багато дій:

  • декорування оселі;
  • купівля ялинки;
  • генеральне прибирання;
  • упакування подарунків для близьких та багато іншого.

Проте досить часто нам не вистачає часу на щось дійсно приємне, душевне та спокійне. Тому ніхто не заборонить вам зробити імбирний будинок вже у січні.

Ви можете займатися приготуванням самостійно або залучити до нього друзів чи родичів. Крім того, ви можете купити вже заздалегідь зібрані набори, а можете спекти коржі потрібної форми самостійно – все у ваших руках.

В’язання

Рукоділля – чудовий спосіб, аби відволіктися від щоденних справ, зайняти чимось руки та створити самостійно якусь річ. Вибирайте будь-які кольори та візерунки, щоб розфарбувати дні такого похмурого сезону, як зима. Тим паче, що рукавички, шапка або шарф можуть стати чудовим презентом для ваших близьких.

Пазли

Якщо на вулицю зовсім не хочеться виходити, то чудовою розвагою стане пазл. Зберіть біля себе своїх рідних, запросіть друзів та починайте. Проте якщо хочете побути наодинці з собою , то можете зібрати картинку лише у своїй компанії.

Пазл може бути будь-якого розміру та тематики. Крім того, складати його можуть як дорослі, так і діти. А при закінченні ви можете склеїти зображення та повісити на стіну.

Раніше ми вже розповідали про книги, які слід прочитати у 2024 році. Також ми писали про мотивуючі фільми.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.