Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Як стати мільйонером: ці 5 фільмів допоможуть вам розбагатіти у 2024 році

Головні герої цих стрічок досягли успіху попри всі перешкоди, що траплялися на їхньому шляху

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Топ-5 фільмів для тих, хто хоче досягнути успіху в 2024 році

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фільми про бізнес, гроші та успіх – чудовий мотиватор для досягання своїх цілей. А початок нового року якраз ідеальний старт для нового життя, де не буде місця страху та сумнівам.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала для вас список стрічок, які ви зобов'язані подивитися у 2024 році, аби зробити свої мрії реальністю.

"Засновник" (2016)

Головний герой – чоловік, на ім'я Рей Крок, протягом свого життя працював на різних роботах, мріючи про власний бізнес. Всі ці роки він харчувався у різних місцевих забігайлівках, які не мали ні якісного сервісу, ні смачної їжі.

Але одного разу Рею надходить замовлення на міксери від власників великого закладу братів Макдональд, знайомство з якими повністю переверне його життя та подальшу долю нині популярного в усьому світі ресторану "МакДональдз".

Фото: скріншот з фільму
Фото: скріншот з фільму

"Авіатор" (2004)

Цьому фільму вже майже 20 років, але він все ще не втрачає своєї актуальності та шарму. Перед вами – екранізована біографія Говарда Г’юза – авіаційного винахідника, кінопродюсера та одного найбагатших людей свого часу.

Кінострічка, яка розповідає про життя геніальної людини, стала справжньою легендою 2004 року та була номінована на безліч нагород:

  • 11 премій "Оскар" (і отримала відразу 5 з них);
  • 3 Золотих Глобуси;
  • 4 премії Британської кіноакадемії;
  • головний приз каналу MTV.

У головній ролі улюбленець мільйонів – Леонардо Ді Капріо.

Фото: скриншот з фільму
Фото: скриншот з фільму

"Людина, яка змінила все" (2011)

Біографічний фільм про спорт з ще одним народним улюбленцем – Бредом Піттом – здатний замотивувати багатьох. Сюжет розгортається довкола справжньої драми навколо амбітного чоловіка, який колись подавав великі надії у світі спорту.

Але теперішнє його призначення – наставляти на шлях інші юні таланти. Головний герой зазнає поразки, але продовжує йти вперед. Його мета – зробити так, аби про його підопічних дізналися всі.

Фото: скриншот з фільму
Фото: скриншот з фільму

"Джой" (2015)

Ще одна стрічка, що основана на реальних подіях, про одну з найуспішніших підприємиць. Мати-одиначка Джой Мангано тяжко працює одразу на кількох роботах, аби виховувати трьох дітей.

Джой постійно завантажена, але це не приносить відчутних результатів, і тоді їй стають на пригоді власні здібності. Першим винаходом жінка стає диво-швабра під назвою Miracle Mop, яка полегшить життя мільйонам домогосподарок, але водночас зробить Джой відомою.

Фото: скриншот з фільму
Фото: скриншот з фільму

"Дике поле" (2018)

Події цього фільму можуть відгукнутися у душі багатьох українців. Герман Корольов веде звичний спосіб життя, поки не дізнається про зникнення свого старшого брата.

Тому Герману доводиться повернутися до свого рідного міста на Донбасі, щоб захистити сімейний бізнес – стару бензоколонку – від зазіхань місцевих рейдерів.

Драма українського виробництва "Дике поле" є екранізацією роману Сергія Жадана "Ворошиловград".

Фільм отримав 13 номінацій на премії "Золото дзиґа та отримав 5 з них, зокрема нагороду №найкращий актор у головній ролі", яку виконав Олег Москаленко.

Фото: скриншот з фільму
Фото: скриншот з фільму

Всі ці фільми спонукають до активних дій та заохочують йти вперед попри всі перешкоди: нестача ресурсів, невпевненість у собі, невдачі, думка оточення тощо.

Раніше ми вже писали про фільми, які змінять ваше мислення. Також ми розповідали про кінострічки, які створять справжню новорічну атмосферу.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.