Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Сподобаються і дітям, і дорослим – новорічні фільми, що створять атмосферу свята

Ці фільми порадують святковий настрій та стануть гарним дозвіллям для компанії друзів чи родини

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Фільми, що створюють відчуття справжнього дива

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

З кожним днем свята стають все ближчими, тому слід налаштуватися на відповідний настрій. І що з цим впорається краще, ніж фільми з цікавою історією та святковою атмосферою?

Редакція сайту Pro Гроші зібрала стрічки, яким вам слід приділити свою увагу. Тут не буде всім відомих "Сам удома" чи "Ласкаво просимо або сусідам вхід заборонений". Натомість ми пропонуємо ознайомитися з більш сучасними картинами, які з'явилися на екранах протягом останніх років.

"Щасливого Різдва" (2019)

Перед вами – типова романтична комедія, які всі ми так любимо. Головна героїня – дівчина, на ім'я Кейт – дуже незадоволена своїм життям. Проте змирилася з тим, що ніколи не здійснить власні мрії, тому просто топить свої дні в алкоголі та їжі. Але одного дня Кейт зустрічає Тома – хлопця, зустріч з яким змінює її життя.

Що може бути краще, ніж у вихідний подивитися фільм, де магія свята здатна змінити людські долі?

Скріншот з фільму
Скріншот з фільму

"Пригоди S Миколая" (2018)

Події розгортаються в українських Карпатах. Сам фільм своєю атмосферою нагадує "Один вдома". За сюжетом родина, яка складається з восьмирічного Артема, його старшої сестри та їхніх батьків, відправляються на відпочинок. Коли ж дорослі залишають дітей вдома самих, то в їхній будинок вирішує завітати Святий Миколай. Але невдовзі стає зрозуміло, що в костюмі сховався злодій.

Фільм чудово підходить для сімейного перегляду та сподобається як дітям, так і дорослим.

Скріншот з фільму
Скріншот з фільму

"На місці принцеси" (2018 рік)

За тиждень до Різдва дві максимально схожі людини обмінюються своїми життями. Йдеться про герцогиню Маргарет та робітниця пекарні з Чикаго, Стейсі. Герцогиня Маргарет закохується в співробітника хлібопекарні, а Стейсі – у благородного принца, який є нареченим. Маргарет. Героїні з абсолютно різних соціальних верств опиняються в нових для себе умовах та переосмислюють власні життя.

Цей фільм буде до душі справжнім поціновувачам казок.

Скріншот з фільму
Скріншот з фільму

"Різдвяна підміна" (2015 рік)

Одинадцятирічний Роббі Тейлор відчуває себе дуже самотнім після смерті мами. Проте його батько – успішний адвокат – зосереджений скоріше на кар'єрі та фінансовому добробуту сім'ї, ніж на укріпленні родинних зв'язків.

І ось, напередодні Різдва розпочалися несподівані зміни. Тепер кожному з членів родини слід зробити багато речей:

  • усвідомити важливість почуттів іншого;
  • розібратися у власних переживаннях;
  • усвідомити важливість любові та підтримки.

Скріншот з фільму
Скріншот з фільму

"Різдво кота Боба" (2020)

Вуличний музикант Джеймс нарешті впорався зі своєю наркотичною залежністю. Тепер він разом зі своїм котом Бобом продовжують заробляти на життя імпровізованими виступами на вулицях. Джеймс та Боб живуть у жахливих умовах через нестачу коштів. До того ж співробітники організації із захисту прав тварин налаштовані відібрати у музиканта його кращого друга.

Фільм розповідає про важливість справжньої дружби, є дуже простим, проте легким для перегляду.

Скріншот з фільму
Скріншот з фільму

"Клаус" (2019)

Головному герою Джесперу пощастило народитися в багатій родині. Він є найгіршим студентом поштової академії, але його це зовсім не хвилює. Його батько (власник поштової академії) погрожує позбавити сина розкішного способу життя. Тому Джеспера відправляють працювати на далекий замерзлий острів за Полярним колом, де його життя раз і назавжди докорінно зміниться.

Фільм отримав багато схвальних відгуків, а у 2020 році був номінований на премію "Оскар" як найкращий анімаційний фільм.

Скріншот з фільму
Скріншот з фільму

Раніше ми також розповідали про фільми, які змінять ваше мислення. Також ми пояснювали, як правильно загадати бажання у Новий рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.