Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Атмосфера різдвяних фільмів – як красиво прикрасити новорічну ялинку

Розповідаємо, яких ялинкових прикрас слід уникати в магазинах, аби ваше святково дерево виглядало дійсно красиво та гармонійно

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці новорічні прикраси роблять ялинку "дешевою"

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Декорування ялинки – особливий та приємний ритуал, який можна виконувати як самостійно, так і у родинному колі. Проте прикрашати ялинку треба вміти, аби вона виглядала дійсно гарно та гармонічно.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала поради, які допоможуть вам обрати іграшки та інші прикраси для вашого новорічного дерева.

Який декор не слід купляти для ялинки

Аби ялинка виглядало красиво, слід дотримуватися деяких правил:

  • Знайте міру, коли йдеться про занадто яскраві прикраси. Іноді вони можуть мати недоречний вигляд і навіть дратувати.
  • Не купляйте декор з дешевих матеріалів. Такі прикраси швидко недовговічні. До того ж їхній зовнішній вигляд теж швидко стає посереднім.
  • Двічі подумайте, чи потрібні вам іграшки, що не підходять до інтер'єру будинку. Зазвичай це створює дисгармонію в оселі.

Приклади конкретних товарів, що не підходять як новорічні ялинкові прикраси:

  • Іграшки з дешевого пластику – вони швидко ламаються.
  • Декор з яскравими блискітками, бо вони можуть відпадати і осипатися. Таким чином псується іграшка, а на вас чекає прибирання.
  • Прикраси з невідповідним дизайном, наприклад, з надто великими написами або зображеннями, теж підійдуть не для кожної ялинки.

Як зробити ялинку як "у кіно"

Всі ми дивилися новорічні та різдвяні фільми. Там обов'язково присутні ялинки, які вражають своєю красою. Проте чи можливо створити таку вдома?

Для того, аби ваше святкове дерево теж мало "кіношний" вигляд, потрібно:

  • Використовувати прикраси з натуральних матеріалів, таких як тканина, скло чи дерево. Вони завжди мають витончений, благородний і стильний вигляд.
  • Обирати декор у традиційних, завжди актуальним кольорах: золотий, срібний, білий або червоний. Такі іграшки гармонійно впишуться у будь-який інтер'єр.
  • Не перевантажувати ялинку прикрасами. Краще використати небагато якісного декору, ніж багато "другосортної" продукції.

Варто додати, що до іграшок з дерева зазвичай відносяться шишки, яблучка або дзвіночки.

Якщо ж вам подобається ідея прикрасити ялинку за допомогою скляного декору, то зверніть увагу на кулі, гірлянди або зірочки.

А от сніжинки, ялинки або тварини гарної якості роблять саме з тканини.

Також пам'ятайте, що завжди важливо дотримуватися балансу між кольорами, кількістю та якістю прикрас.

Не забувайте ще й про розмір новорічної ялинки: наприклад, для маленької краще використовувати невеликі іграшки. Ну і, звісно, незалежно від краси, декор не повинен бути надто важким, аби не обтяжувати гілки ялинки.

Яка стара новорічна прикраса знову стала актуальною

Мода циклічна, тому зовсім не дивно, що деякі "застарілі" речі знову стають трендовими. Це стосується не тільки одягу, макіяжу чи зачісок, а також й декору, зокрема новорічного.

Нещодавно у моду знов повернулася стара та відома прикраса з нашого дитинства. Якщо вам цікаво, про який саме декор йде мова, та як на його повернення реагують люди у світі, то радимо прочитати наш матеріал за посиланням.

Раніше ми також розповідали, як зробити ялинку безпечною для кота чи кішки. Також ми пояснювали, як правильно обирати та вішати гірлянду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.