Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Декор новорічної ялинки: яка прикраса залучить у дім гроші та щастя

Деякі іграшки на святковому дереві здатні покращити ваш матеріальний стан, а також привабити удачу чи кохання

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Додайте ці прикраси до новорічного декору, аби залучити кошти

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Ялинку можна декорувати абсолютно у різних стилях та за допомогою різних кольорів. Все залежить від вашого смаку та бажань. Зазвичай ми використовуємо гірлянду, іграшки та новорічний декор. Проте іноді до прикрас можна додавати щось актуально. Особливо, якщо такий предмет здатен принести добробут у будинок.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала поради щодо деталей новорічного декору, які мають бути присутні на ялинці цього року.

Сімейні традиції

Часто в родинах зберігають іграшки, які дісталися від далеких родичів. Такі прикраси мають особливу енергетику, адже передаються з покоління в покоління.

Традицію оздоблення святкового дерева такими прикрасами слід продовжувати, бо таким чином зміцнюється сила роду. Крім того, ялинка у ретро-стилі матиме чудовий вигляд, особливо якщо її доповнити шишками чи сніжинками.

Монетки

Існує ще один давній звичай, який допомагає створити панування достатку у домі. Про цю традицію знають далеко не всі, хоча вона й примножує кошти.

Аби здійснити "обряд", варто повісити на ялинку одну або кілька монет. Також їх можна перев'язати ниткою червоного кольору. До того ж подібний декор приваблює удачу, любов, здоров'я та успіх.

Символ року

Не забудьте додати на новорічне дерево символ 2024 року – Зеленого Дерев'яного Дракона. Господарю наступного року буде дуже лестити, що ви надали йому стільки уваги. Тому він подарує вам везіння та добробут у 2024 році.

Проте не обов'язково, аби іграшка була саме зеленою. Дракон також оцінить яскравий червоний чи благородний золотистий колір.

Загальні поради щодо декору ялинки

  • Заздалегідь оберіть кольори та форми іграшок, які хочете помістити на гілки. Прикраси мають гармонійно між собою поєднуватися.
  • Скляні іграшки добре поєднуються зі стрічками, бантиками. До того ж прикрашання ялинок бантами наразі є трендом.
  • Придбайте тематичні прикраси: ангели, зірочки, сніговики, олені. Вони чудово впишуться у кольору гаму цього року, адже подібні іграшки зазвичай срібного, білого, золотого та червоного кольорів.
  • Декоруйте стовбур дерева, а якщо штучна – тоді стояк, на якому воно розміщене.
  • Якщо ви придбали живу ялинку, яка тепер стоїть у відрі, то можна повісити на нього дощик, гірлянди або однотонну тканину.

Як ще залучити до себе додому багатство

Раніше ми вже писали, що 2024 рік принесе багато важливих змін. Це пов'язано з тим, що він належатиме Дракону. До того ж 2024 буде високосним, а це завжди є ознакою великої кількості подій.

Аби підготуватися до нового року, слід задобрити його господаря. Цієї мети можна досягнути за допомогою певних символів: страв, рослин, кольорів, елементів декору тощо.

Якщо вас зацікавила ця інформація, то більше деталей про символи ви можете дізнатися у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми вже розповідали, які 5 кольорів матимуть змогу покращити ваше життя у 2024 році. Також ми пояснювали, як зробити новорічну ялинку безпечною для кота чи кішки у вашому домі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.