Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Будете успішнішими і багатшими: ці 5 кольорів змінять вас у 2024 році

Розповідаємо, декор і вбрання яких кольорів слід придбати для святкування Нового року, аби 2024 був вдалим

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кольори, що принесуть щастя в 2024 році

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Вже через декілька тижнів українці святкуватимуть Новий рік. Проте готуватися до свята починаються заздалегідь – складають меню, купляють ялинку, прикрашають оселю, обирають вбрання тощо. І не останню роль у цьому відіграють кольори.

Редакція сайту Pro Гроші пропонує дізнатися, як залучитися підтримкою Зеленого Дерев'яного Дракона – покровителя 2024 року – за допомогою колірної палітри.

Які кольори принесуть щастя

Зустрічати Новий рік слід у певній колірній гамі, яка до душі Дракону. Він полюбляє насичені, яскраві відтінки, які здатні виділити серед натовпу.

Йдеться про:

  • зелений;
  • золотий;
  • сріблястий;
  • червоний;
  • білий.

Особливу увагу слід звернути на зелений, адже це якраз основний символ наступного року.

Також зазначається, що потрібно максимально уникати темних, спокійних та буденних відтінків. Вони занадто нудні та нецікаві для Дракона. Тому він точно не подарує вдачу тим, хто обере таку палітру, аби його зустріти.

Яких кольорів слід уникати

Варто також звернути увагу на кольори, які не будуть у пошані цієї новорічної ночі. Мова йде про:

  • темно-коричневий;
  • темно-синій;
  • темно-жовтий.

Наголошується, що ще слід відмовитися від ідеї святкувати Новий рік у капцях, халаті чи іншому домашньому одязі. Не підійде також для "знайомства" з Драконом вінтажні вбрання чи речі, які були запозичені у когось. Найкращий варіант – підібрати собі нове та стильне вбрання, а не обирати зі старого чи брати у когось речі на час святкування.

Як обрати прикраси для ялинки та інший декор

Цього року зупиніть свій вибір на яскравому декорі. Якщо ж йдеться про кольори, то варто зосередити свою увагу на срібних, білих та золотих відтінках. Також Дракону сподобаються червоні та фіолетові прикраси. Проте головним символом року все ще залишається зелений.

Поєднання можуть бути абсолютно різні. Наприклад, комбінація, що складається з золотого та срібного, буде виглядати дорого та елегантно.

Також можна поєднувати зелений з червоним. Це класичне сезонне поєднання, яке ми бачимо у святковому декорі, вбранні тощо щорічно. Але наразі це не тільки класика, а ще й особисті вподобання символу 2024 року.

Ще ви можете комбінувати білий та червоний. Це надасть ялинці оновлений вигляд. Деякі фахівці навіть радять придбати не зелену ялинку, а білу. Таким чином вона відтінятиме білі прикраси.

Прикрашати дім можна як у класичному стилі (наприклад, зелений у дуеті червоним чи червоний разом зі срібним та золотистим), так і у монохромному варіанті (наприклад, зробити акцент на головному кольорі, яким є зелений).

Також, коли буде займатися декором ялинки та оселі зокрема, уникайте певних кольорів: темно-жовтого, коричневого, сірого та темно-синього.

Раніше ми також розповідали, які 5 кольорів стануть трендом цієї зими. Також ми пояснювали, які саме святкові кольори та їхні поєднання будуть завжди актуальними не залежно від трендів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.