Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Принесуть щастя та багатство: в яких кольорах прикрашати ялинку у 2024 році

Вважається, що певні кольори на новорічній ялинці у 2024 році здатні принести у дім добробут і гармонію

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кольори, що підійдуть для ялинки у 2024 році

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ялинка – це класичний і головний символ грудневих свят. Згідно з повір'ями, якщо її прикрасити правильно, то можна на цілий рік залучитися прихильністю та підтримкою господаря року. Нагадаємо, що покровителем 2024 є зелений дерев'яний Дракон.

Розповідаємо, яка ялинка його надихне та порадує.

Які кольори слід обрати

Зазначається, що покровитель 2024 року любить яскравий декор, насичені кольори та все, що здатно привернути увагу. Найщасливішими кольорами будуть срібний, білий, золотий. Також Дракон прихильно ставиться до червоного та фіолетового.

Але головним кольором у рік дерев'яного Дракона стає, звісно, зелений. Зелений асоціюється зі зростом, розвитком, гармонією, природою та спокоєм. Гарним варіантом буде поєднання цього кольору із золотистими та срібними відтінками. Це матиме благородний та вишуканий вигляд – як полюбляє Дракон.

Також красиво підкреслять зелений колір ялинки червоні та золотисті відтінки. Вони завжди актуальні та стильні, а 2024 року ще й дуже доречні. До того ж допоможуть привабити у дім достаток. Можна обирати як блискучі, так і матові іграшки.

Але особливої таємничості ялинці у 2024 році додасть фіолетовий та пурпуровий відтінок. Такі кольори завжди сприймали королівськими, тому вони обов'язково нададуть елегантності та вишуканості.

Яки прикрасити символ Нового року

  • Природні прикраси. Символ наступного року – дерев'яний Дракон. Тому, якщо ви захочете поєднати атмосферу свята і природності, то дерев’яні іграшки є ідеальним рішенням. Їх можна просто купити чи створити власними руками самостійно або у колі родини. Також можна зробити сушені цитрусові та прикрасити ними святкове дерево. У якості декору ще можна використовувати імбирні пряники.
  • Класика. Зелений, золотий і червоний – це ще й звичні, класичні кольори святкової ялинки: кульки, бантики, дзвіночки тощо. Також головний колір року – зелений – можна поєднати зі класичними сріблястими прикрасами. Хоча зелений добре поєднується і з іншими кольорами. Якщо ви поціновувач класики, то обирайте цей варіант і не прогадаєте. Виглядає він яскраво та дорого, тому Дракон точно оцінить.
  • Монохром. Досить елегантний та актуальний метод прикрашання ялинки – обрати іграшки одного кольору. Вибір за вами, але також не забувайте про кольори, яким Дракон надає прихильність.

Кольори, які не підійдуть для ялинки у 2024 році

Цього року фахівці радять утриматися від певних кольорів. Йдеться про:

  • темно-жовтий;
  • коричневий;
  • сірий;
  • темно-синій.

Вони занадто спокійні, стримані та буденні, що зовсім не підходить Дракону. Зовсім навпаки – йому до душі сміливість, яскравість та харизматичність.

Раніше ми вже розповідали, в який день потрібно прикрашати ялинку. Також ми пояснювали, які страви повинні бути на новорічному столі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.