Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Притягують гроші: які страви повинні бути на новорічному столі

Згідно з повір'ями, ця їжа принесе кошти та добробут у ваш дім, бо сподобається покровителю 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Страви, які мають бути на новорічному столі напередодні 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Багато людей складають святкове новорічне меню з огляду на символ наступного року. Зазначається, що тоді рік принесе щастя та добробут, адже його покровитель буде задобрений. Нагадаємо, що символом 2024 року є Зелений Дерев’яний Дракон.

Редакція Pro Гроші зібрала поради, які допоможуть вам підготувати новорічний стіл до святкування.

Що готувати до свята

Якщо минулого року українці готувалися зустрічати Кролика, то цього року меню має кардинального відрізнятися. Наразі на новорічний стіл рекомендується поставити м’ясо.

Приготувати на рік Дракона можна:

  • яловичину;
  • свинину;
  • качка;
  • баранину;
  • качку.

Дракон – символ енергії та сили, тому не забудьте щось гостре або підготуйте відповідні соуси.

Також обов'язково на столі мають бути риба та морепродукти. Вважається, що Дракон любить жирну рибу. Це може бути фарширована щука, окунь чи хек.

Горіхи – символ мудрості та багатства (так само як і Дракон), а значить підходять для того, аби прикрасити новорічний стіл.

Також попри те, що Дракон Зелений, йому дуже подобається червоний колір та в цілому яскравість. Аби задовольнити цю потребу, слід поставити на стіл насичені овочі чи фрукти (наприклад, червоні яблука, гранати тощо), а страви зробити яскравими та різноколіровими.

Які десерти повинні бути на новорічному столі

  • Зелений чай. На святковому столі 2024 року повинен бути цей напій. Зелений чай вважається символом добробуту, гармонії та достатку. Аби Зелений Дракон допоміг покращити ваше фінансове становище, варто випити зеленого чаю у новорічну ніч.
  • Солодкі страви з бобів. Згідно зі стародавніми китайськими віруваннями, боби є символом багатства, тому слід приготувати на святковий новорічний стіл якусь страву з бобових.
  • Кекси чи пудинг із рисового борошна. Будь-яка випічка із рисового борошна обов’язково принесе щастя та гроші у ваш дім. Це пов'язано з тим, що у східній культурі рис також означає достаток.

Складіть подібне меню напередодні свят, і Дракон вам обов'язково віддячить.

Що ще принесе удачу в Новий рік

Раніше ми вже розповідали, що деякі кольори можуть принести щастя в Новому році. І саме з них має складатися ваш образ у новорічну ніч. Найкраще для святкування підійдуть зелений, золотий, сріблястий, червоний.

Крім тих кольорів, які можна та бажано використовувати, є також ті, які не варто обирати для святкування Нового року.

Йдеться про темний шоколад, темно-жовтий, чорний, темно-сирий, коричневий і синій.

Дракон полюбляє розкіш, яскравість та увагу. А ці кольори скоріше буденні та спокійні, що зовсім йому не до душі. Якщо ж хочете задобрити покровителя 2024 року, то будьте активними та сміливими в усьому, зокрема в одягу та аксесуарах.

Раніше ми розповідали, як правильно доглядати новорічну ялинку, аби вона простояла довго. Також ми писали про 10 речей, які потрібно встигнути зробити до свят.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.