Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ніколи не застаріють – які святкові кольори завжди будуть актуальні для новорічної ялинки

Розповідаємо, які кольорові комбінації для новорічної ялинки завжди будуть у моді та чи підійдуть вони для 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці святкові кольори завжди будуть у моді

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Вже незабаром настануть сезонні свята. Хтось давно прикрасив ялинку, а хтось тільки планує почати цю приємну справу. Проте зазвичай, перед початком цього процесу, завжди виникає питання – які саме кольори обрати для декору? Що буде красивим та актуальним? Чи, може, існують кольори "поза часом", які завжди підійдуть для новорічного декору?

Про це детально розповідає Better Homes & Gardens.

Червоний та зелений

Зазначається, що поєднання червоного та зеленого вже давно стало синонімом святкового сезону. Ми бачимо їх всюди:

  • на ялинках;
  • у новорічних вінках;
  • у святковому вбранні;
  • у різних типах декору тощо.

Це буквально культове різдвяне поєднання та хороша колірна схема. Для прихильників традицій – ідеальний варіант.

Варто також додати, що покровитель наступного року – Зелений Дракон – чудово оцінить подібну класику. Нагадаємо, що зелений є символом цього року, а червоний дуже шанується Драконом.

Червоний та білий

Просте вилучення зеленого кольору та використання лише червоного та білого одразу надає святковій палітрі свіжого, сучасного та оновленого вигляду.

"Червоний і білий – це класичне різдвяне поєднання, яке нагадує мені цукеркові тростин", – каже дизайнерка інтер’єру, експертка із кольору та ведуча подкасту The Great Indoors Софі Робінсон.

Дизайнерка наголошує, що можна придбати навіть не білі прикраси, а цілу білу ялинку, бо вони стають чудовим чистим полотном для червоних прикрас.

Крім того, білий колір також подобається господарю 2024 року.

Рожевий та зелений

Рожевий був дуже популярний цього року, тому не слід дивуватися, що цей тренд проникнув навіть у ялинковий декор. Зазначається, що рожевий колір символізує любов, прихильність і доброту, тому цей колір чудово передає дух сезонних свят. До того ж до новорічної зелені він додасть затишний і химерний штрих.

Робінсон рекомендує змішувати рожевий з пишною зеленню ялинки або гілок падуба, аби запобігти тому, щоб колірна гама була занадто солодкою. Також можна поєднувати блідо-рожеві відтінки зі світло-зеленими акцентами, щоб створити сучасний відтінок класичної різдвяної палітри.

Багато "багатого" зеленого

Відмовтеся від яскравих, теплих відтінків та зосередьтеся на зелених, що нагадують густий хвойний ліс. Зелений колір, який асоціюється з природою, має вроджену заспокійливу властивість, яка дуже нам потрібна під час напруженого зимового сезону. Якщо у вашому домі вже є зелена палітра, то візьміть за основу наявний декор, щоб ваші святкові прикраси гармоніювали.

"Я думаю, що це допоможе, якщо ваш різдвяний декор доповнює ваш стиль інтер’єру, переважно з екологічної точки зору", – зазначає Робінсон. Замість того, аби купувати новий зелений різдвяний декор, його можна замінити шишками та іншими дарами природи. Їх можна посипати блискітками або пофарбувати металізованою фарбою для оновлення.

Раніше ми також писали, як встановити ялинку, аби в домі панували щастя та успіх. Також ми розповідали, як правильно доглядати новорічну ялинку.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.