Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Ці кольори табу – дизайнер розповів, у чому не можна зустрічати Новий рік 2024

Популярний український дизайнер та модельєр розповів, яке вбрання точно не підійде для святкування 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ця кольори точно не підійдуть для новорічної ночі 2024

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Український модельєр і дизайнер одягу Андре Тан розповів, в яких речах та кольорах не слід зустрічати 2024 рік. Зазначається, що рекомендації щодо вбрання пов’язані з символом 2024 року – Зеленим Драконом.

Про це дизайнер розповів у себе в Instagram під час прямого ефіру.

Андре Тан наголосив, що покровитель прийдешнього року полюбляє розкіш, багатство, яскравість. Тому не варто зустрічати Новий рік у піжамі чи домашніх капцях, бо господар року це точно не оцінить.

Так само слід відмовитися і від старих речей. Теж саме стосується вінтажних речей чи тих, що ви взяли у когось на тимчасове використання.

Модельєр також розповів, яких кольорів краще уникати у своїх цьогорічних новорічних образах, щоб не накликати на себе невдачу та злидні. Йдеться про:

  • темно-коричневий;
  • темно-синій;
  • темно-жовтий.

Темно-коричневого кольору варто уникати у першу чергу, адже він абсолютно не підходить під символ 2024 року. "Табу!", – заявив Андре Тан.

Також, за словами дизайнера, синій чи темно-синій теж не сподобається Дракону. "Темно-синій у новорічну ніч – спалити, як то кажуть", – додав експерт.

Щодо темно-жовтого кольору: зазначається, що у Китаї він вважається кольором імператорів. "І тільки імператорам він приносить успіх та удачу, а нам звичайним смертним, як то кажуть, не можна", – підсумував дизайнер.

Які ж кольори слід обрати для святкування Нового року

Раніше ми вже писали, яку колірну гаму слід обрати для "знайомства" з Драконом.

Мова йде про зелений, червоний, білий, сріблястий та золотий.

Зелений колір, наприклад, є головним кольором року та символом Дракона. Він відповідає за ріст, оновлення, гармонію, баланс і багатство. А червоний своєю чергою надає енергії й сповнює пристрастю.

У яких кольорах прикрашати ялинку

Ялинка є головним символом таких свят, як Новий рік чи Різдво. Згідно з прикметами її слід прикрасити правильно, аби на цілий рік залучитися підтримкою господаря року.

Зазначається, що Дракон любить яскравість, зокрема у декорі. Також він схвалює насичені кольори та все, що здатно привернути увагу.

Найщасливішими кольорами для ялинкових іграшок та інших прикрас стануть срібний, білий, золотий. Також Дракон позитивно ставиться до червоного та фіолетового.

Нагадаємо, що головним кольором і тут залишається зелений. Його можна поєднати із золотистими та срібними відтінками.

Також красиво підкреслять зелений колір "новорічної красуні" червоні та золотисті відтінки.

Якщо вас зацікавила ця інформація, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми також розповідали про 5 головних кольорів цієї зими. Також ми пояснювали, які саме кольори та відтінки будуть популярними протягом 2024 року.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.