Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Заполонять магазини та гардероби – які кольори будуть популярними у 2024 році

Розповідаємо, які саме кольори у наступному році стануть справжнім трендом та сформують модну палітру

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Трендові кольори 2024 року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Цьогорічні колекції сезону весна-літо 2024 стали несподіванкою – дизайнери відмовилися від традиційної сезонної колірної гами. На заміну їм на подіумах домінували зовсім інші кольори. Що ж саме нас очікує у наступному році?

Про це розповідає Vogue.

Які кольори будуть трендовими у 2024 році

Вишнево-червоний, кислотно-зелений та металік буквально заполонили модні покази. Проте також можна було побачити м`які відтінки, наприклад, фісташковий і бузковий. Рожевий теж не збирається покидати лідерські позиції: він повернувся у новому ностальгічному відтінку, який обіцяє заполонити гардероби вже з весни 2024 року. Але що ще?

Apricot Crush

Зазначається, що тренд-бюро Worth Global Style Network проголосило м`який абрикосовий відтінок Apricot Crush кольором 2024 року. Тому він вже очолює перше місце у колекціях багатьох дизайнерів. Багатообіцяльний помаранчевий відтінок, що нагадує захід сонця та дарує позитивні відчуття, ідеально підходить для повітряних суконь та акцентних деталей.

Королівський синій

Королівський синій, який часто асоціюється з багатством, владою та вишуканістю, випромінює впевненість та гармонію, що буквально створює відчуття спокою на подіумі. Це один з найтемніших кольорів, що будуть актуальні у 2024 році.

Вишнево-червоний

Вишнево-червоний, глибокий та насичений колір, планує випромінювати свою витончену силу, елегантність та благородність протягом 2024 року. Наголошується, що особливо популярними на подіумах були шкіряні вишнево-червоні силуети.

Millennial pink

Рожевий знову повертається у моду, проте трохи в іншій варіації – у спокійному та ніжному відтінку під назвою millennial pink, який був на піку популярності у ще 2010 роках. Після представлення його у нових колекціях, його швидко підхопили такі знаменитості (наприклад, Гейлі Бібер), тому сумніватися в успішності цього кольору точно не варто.

Металік

Металік цього разу був на подіумах буквально усюди. Очікується, що у 2024 році він буде присутній в образах не лише як акцент (наприклад. як аксесуар), але і як повноцінне вбрання.

Фісташковий

Фісташковий — один з найцікавіших трендових кольорів 2024 року. Відомі дизайнери додали цей відтінок до своїх весняно-літніх колекцій, зробивши його новим улюбленцем як для вечірнього вбрання, так і для повсякденних луків.

Бузковий

Бузковий може бути зовсім різним. На модних показах його представили:

  • милим;
  • романтичним;
  • суворим;
  • холодним.

Бузковий ще ніколи не був таким суперечливим і популярним. У Vogue запевняють, що пастельний бузковий колір стане трендом номер один для літніх суконь, костюмів тощо.

Кислотно-зелений

Кислотно-зелений вже давно асоціюється з розкішними італійськими модними будинками. Яскравий відтінок повертається й у 2024 році. Очікується, що він набуде надзвичайно токсичного і майже неонового відтінку, проте насичених тонів теж варто очікувати.

Канарково-жовтий

Цей яскравий, буквально іскристий жовтий обіцяє проблиск щастя та спонтанності у повсякденному житті. Стилісти радять одягтися у жовтий з голови до ніг, як це роблять моделі, або ж доповнюйте його класичними темними костюмними штанами.

Раніше ми вже писали про сенсаційні зіркові мемуари та чому їх варто придбати. Також ми розповідали про найкращі онлайн секонд-хенди.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.