Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

5 головних кольорів цієї зими: що має бути у вашому гардеробі

Зимові тренди пропонують нам цілу палітру абсолютно різних кольорів: від суворих та спокійних до яскравих і ніжних

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Трендові кольори зими 2023-2024

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Зовсім скоро почнеться новий сезон. Це означає, що наберуть чинності нові зимові тренди. Але мода – це не тільки про фасони чи тканини, а ще й про кольори.

Журнал Vogue розповідає, яка кольорова гама буде актуальною взимку 2023-2024.

Червоний

Червоний завжди асоціюється з пристрастю, сексуальністю та силою. Він привертає увагу, надає впевненості та допомагає підкреслити власну індивідуальність. Цей колір був буквально скрізь у нових колекціях – від яскраво-червоної версії до глибоких бордових відтінків.

Червоний – хіт цього сезону. Тому не бійтесь створювати монохромні червоні образи. Але якщо ви ще не готові до таких яскравих луків, то можете зупинитися на одному елементі. Наприклад, обрати червоний светр чи сумку. Також стильно виглядатиме поєднання червоного з рожевим.

Делікатний рожевий

Минулої осені одним із трендових кольорів був яскравий рожевий, що асоціюється з лялькою Барбі. Але вже цього сезону дизайнери пропонують нам спробувати делікатну версію цього кольору. Він дуже тендітний та легкий, тому створить контраст холодним дням і вечорам.

Попри всю ніжність відтінку, бренди пропонують носити його у парі з чорним, а також впроваджують у різні зухвалі образи. Наприклад, одяг рожевого кольору буде супроводжуватися ботфортами чи грубими чобітьми.

Жовтий

Колір-антидепресант, неймовірно яскравий та оптимістичний жовтий планує не тільки прикрашатиме ваш новий одяг, але й дарувати відчуття тепла в холодні зимові дні. Дизайнери показали десятки сонячних образів, які вселяють впевненість у завтрашній день.

Не треба боятися перегнути палицю, створюючи образи з жовтим. Щоб злегка приглушити яскравість кольору, потрібно доповнити вбрання аксесуарами чи верхнім одягом спокійніших тонів. Або вибрати лише один жовтий предмет одягу, який буде яскравим акцентом.

Металік

Зазначається, що дизайнери ще не готові прощатися з металевими відтінками. У зимових колекціях срібний колір зайняв головну позицію.

Металік допоможе "розфарбувати" зиму у щось казкове та блискуче. Одяг та аксесуари цього кольору стануть хітом і будуть мати попит не тільки на свята, а й у повсякденності.

Темно-синій

Ще один колір, який буде актуальним – темно-синій. Спеціалісти радять називати цей універсальний, елегантний і глибокий відтінок новим чорним, адже його можна носити щодня абсолютно в різних інтерпретаціях.

Цей благородний колір підійде для одягу будь-яких варіацій: сукня, пальто чи костюм. Як у випадку з червоним, ви можете робити з синім тотал-луки або ж залишити його у якості "родзинки" вашого образу. І у будь-якому випадку не прогадаєте.

Раніше ми розповідали про кольори рушників, які зіпсують естетику ванної кімнати. Також ми писали, які кольори допоможуть знакам зодіаку розбагатіти.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.