Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Колір грошей: як вдягатися знакам зодіаку, щоб розбагатіти

Розповідаємо, які кольори здатні розкрити потенціал та подарувати удачу кожному з дванадцяти знаків зодіаку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кольори, які підходять знакам зодіаку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Кожен з нас має улюблений та комфортний колір. Але якщо ви хочете, аби зустріч пройшла успішно, а день був вдалим, то варто одягнути одяг кольору, який відповідає вашому сузір'ю.

На які кольори варто звернути знакам зодіаку, аби привернути до себе увагу удачі та отримувати від долі фінансові сюрпризи, читайте у нашому матеріалі.

Овен – помаранчевий. Теплі, яскраві відтінки здатні підкреслити особистість Овнів. Бо вони неймовірно емоційні, енергійні, азартні, впевнені у собі та рішучі. Завдяки цьому кольору Овни зможуть повністю розкрити свій потенціал. А от холодних, спокійних кольорів (наприклад, синього) краще уникати.

Телець – зелений. Тельцями керує Венера, яка відповідає за жіночність, спокій та красу. Крім того, зелений символізує природу, тому прекрасно пасує земним знакам. До того ж Тельцям комфортно у рожевих та білих відтінках. А от жовтий та червоний точно не принесуть у життя Тельців вдачу чи матеріалі ресурси.

Близнюки – жовтий. Це колір початку літа та кінця весни, тепла, світла та Близнюків. Вони дуже енергійні, позитивні та веселі особистості. Жовтий колір буде стимулювати Близнюків до дій і комунікацій. А от синій, червоний та чорний будуть найменш вдалими для Близнюків.

Рак – білий та сріблястий. Раки є тим самим знаком зодіаку, який пов'язаний зі спокоєм і чистотою. Тому саме ці світлі, чисті та спокійні кольори допоможуть Раку налагодити особисте життя та стати магнітом для грошей. А от темні кольори представникам цього знаку зодіаку можуть приносити невдачі.

Лев – золотий. Золотий це неймовірно яскравий, благородний та сонячний колір. Леви теж дуже яскраві, а ще харизматичні та обожнюють привертати до себе увагу. Якщо ж Леви хочуть, щоб удача їм сприяла, то треба змусити її вас помітити. А уникати Левам варто речей блідих відтінків.

Діва – коричневий та зелений. Класичні зелені та коричневі відтінки принесуть Дівам удачу та великі кошти. Ці кольори говорять про стабільність, постійний розвиток та працю. Якраз ці слова дуже добре характеризують Дів. А от червоний колір Дівам не підходить зовсім.

Терези – рожевий. Також варто розглядати варіант блакитного кольору. Терези, так само як і Тельці, знаходяться під впливом Венери. Тихі, спокійні, ніжні, м'які – всі ці риси Терезів чудово розкриваються під впливом цих кольорів. А от від темних кольорів (наприклад, чорний) краще відмовитися.

Скорпіон – червоний. Червоний є кольором пристрасті, яскравості, краси. Все те, що так притаманно загадковим Скорпіонам. Також можна придивитися до бордових відтінків чи чорного кольору. Вони допоможуть розкритися та проявити себе. А от світлих кольорів все ж варто уникати.

Стрілець – рожевий і фіолетовий. Стрільцям варто обирати яскраві відтінки, які здатні підкреслити їхню яскравість, неупередженість та відкритий розум. Саме ці кольори допоможуть їм постійно розширювати свої горизонти. А от від синього краще відмовитися.

Козоріг – чорний. Козероги дуже закриті та таємничі (не менше, ніж Скорпіони), тому ці їхні риси, разом з серйозністю та відповідальністю, зможе підкреслити класний чорний. Чорний асоціюється з амбітністю та незалежністю, так само як і представники цього знаку зодіаку. А от червоний, помаранчевий не є вдалими варіантами для Козерогів.

Водолій – фіолетовий. Фіолетовий колір здатен підкреслити винахідливість, оригінальність та нестандартність Водоліїв. Вони з самого дитинства є фантазерами та інтелектуалами, а у дорослому віці заробляють творчістю чи розумом. А фіолетовий колір якраз сприятиме покращенню фінансового становища. Найгіршими варіантами для Водолія є помаранчевий, чорний та зелений.

Риби – синій. Цей колір символізує глибину, умиротворення, спокій, роздуми. Ці слова якраз добре описують представників цього знаку. Синій допоможе Рибам залучати достаток та стане магнітом для вдалих угод. А от не щасливим кольором для них є чорний і всі темні відтінки.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.