Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Рік Зеленого Дракона: що й кому готує символ 2024

Розповідаємо, кому 2024 рік готує приємні сюрпризи, а кому доведеться боротися з труднощами протягом наступних 12 місяців

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Що й кому готує Дракон у 2024 році

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

У понеділок, 1 січня 2024 року, в Україні почнеться Новий рік. Проте так відбувається не в усьому світі. У суботу, 10 лютого 2024 року, почнеться китайський Новий рік. Зазначається, що його покровителем на наступні 12 місяців стане Дерев’яний Зелений Дракон. Він змінить свого попередника – Чорного Водяного Кролика. Тому прогнозується, що цей рік буде більш насиченим та багатим на соціальні події.

Про це пише astrofame.

Дракон займає п’яте місце в китайському гороскопі та є символом імператора Китаю, що уособлює собою владу та силу. Дракон дуже харизматичний і сповнений енергії, володіє всіма можливими талантами, здатен захоплювати оточуючих та самостверджуватися в житті. Астрологи не радять конкурувати з ним, адже це марно. А зробити Дракона своїм союзником дуже рекомендують.

Головний елемент 2024 року – дерево, яке символізує ріст, розвиток та творчість. Символ сприяє розширенню мистецьких сфер і особистому розвитку. Це також впливає на керування нашими емоціями.

Чого очікувати від 2024 року

Наголошується, що під заступництвом харизматичного Дракона буде безліч змін, офіційних заходів, церемоній і масштабних свят. Велике значення матиме зовнішній вигляд, бажання подобатися і бути в центрі уваги, бо це все дуже подобається Дракону. Творчість, мистецтво та езотерика будуть на підйомі. Також у багатьох людей з'явиться бажання починати та ризикувати.

"Загалом рік буде хвилюючим і щедрим, але варто остерігатися розчарування", – йдеться у тексті повідомлення.

Кому пощастить у рік Зеленого Дерев'яного Дракона

У 2024 році деяким людям посміхнеться Фортуна. Йдеться про тих, хто народився у певні роки:

  • Щур: для Щура 2024 рік буде просто фантастичним. Слід очікувати хороших пропозицій у різних сферах життя.
  • Тигр: для Тигра 2024 буде сповнений блиску та позитивних емоцій. Удача і любов також будуть присутні у житті цих людей.
  • Дракон: 2024 рік буде прекрасним для самого Дракона. Його неодмінно будуть супроводжувати позитив та удача.

На кого чекає складніший рік

Проте також є ті, кому доведеться у наступному році докладати багато зусіль для досягнення власних цілей. Мова йде про людей, які народилися у рік:

  • Бика: на Бика чекають деякі проблеми, але він зможе їх подолати. Для цього слід якщо буде проявляти позитивний настрій і старанно працюватиме.
  • Кролика: Кролик досягне успіху, але надаватиме перевагу комфорту та інтровертності, напротивагу екстравертній атмосфері року.
  • Собаки: Собаки протягом 2024 року можуть відчувати певну тривогу, проте буде можливість зосередиться на своєму приватному житті.

Як зробити 2024 щасливим

Раніше ми вже писали, що принести добробут у дім може новорічна ялинка у певних кольорах, які сподобаються покровителю року, тобто Дракону. Найкраще обирати зелені, срібні, золоті, червоні та фіолетові відтінки.

Якщо вам цікаво, яких кольорів навпаки слід уникати, то можете ознайомитися цією інформацією у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми також пояснювали, які кольори принесуть багатство та удачу у 2024 році. Ткож ми пояснювали, як правильно загадати бажання на Новий рік.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.