Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Обов'язково збудеться – як правильно загадати бажання на Новий рік

Новорічна ніч – це той самий час, на який чекають люди, аби загадати свої найзаповітніші мрії

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Як загадати бажання у новорічну ніч

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Яким би тяжким не видався рік, ми все одно маємо надії, що все налагодиться. Саме тому продовжуємо загадувати бажання на свята, зокрема на Новий рік. Проте як це зробити, аби бажане дійсно здійснилося?

Розповідаємо про традиції щодо загадування бажань у новорічну ніч.

Попіл та шампанське

Це, напевно, найвідоміший і найкласичніший спосіб загадування бажання. Зазначається, що потрібно записати свою мрію на папері, підпалити папір, засипати попіл у напій та випити. Якщо ж вам здається це занадто легким, то пригадайте, що зробити все потрібно лише за 12 секунд.

Також існує простіша та водночас цікавіша варіація цього способу. Для неї теж знадобиться бажання та ігристе, але цього разу не буде вогню. Просто слід за годину до півночі кинути у келих три пелюстки будь-якої квітки, подумки згадавши своє бажання, а під час бою курантів – випити напій.

Пляшка повна бажань

Для ще одного методу теж необхідно мати при собі ігристе вино та папір. Тепер слід написати на папері у новорічну ніч заповітну мрію, а потім заховати у пляшку (бажано маленьку) та залити все це ігристим зі свого келиха. Зберігати цю пляшку необхідно до того часу, поки не здійсниться мрія.

Чари й баночка бажань

Деяким людям всього одно бажання на цілий рік занадто мало. Але й для них ми маємо лайфхак.

Для початку заздалегідь слід підготувати баночку, яку можна легко закрити. Потім необхідно покласти в неї папірці, на яких записані бажання на наступний рік. Також банку (якщо дозволяють розміри) можна наповнити маленькими прикрасами, гілочками ялинки, конфеті тощо. Даний процес необхідно здійснити за тиждень до Нового року.

Однак закривати банку не потрібно. Зробіть це лише тоді, коли куранти проб’ють північ. А ось відкрити її можна буде лише через рік. Тоді ви зможете перевірити, які ж з загаданих бажань збулися.

Монетка замість талісмана

Ще один досить простий, але цікавий спосіб загадати бажання. Опівночі потрібно взяти в руки монету, подивитись на неї та подумки розповісти своє бажання.

Коли куранти проб’ють востаннє, то монетку необхідно заховати у якесь таємне місце. Потім монету потрібно носити з собою як талісман, доки бажання не стане реальністю.

Мрії під подушкою

Ще один варіант для них, хто має багато бажань. 31 грудня напишіть всі бажані речі та події на окремих папірцях і сховайте їх під подушку. А вранці 1 січня, після пробудження, дістаньте три папірці. Три бажання, які ви витягнули, обов’язково збудуться у 2024 році.

Ще декілька порад, які допоможуть вам загадати бажання:

  • Правильне формулювання. Сформульовано бажання повинно бути від вашого імені та особисто для вас. Інші люди у формулюванні не повинні бути згадані. Наприклад, "я отримаю роботу у компанії мрії", а не "мене запросять у компанію мрії".
  • Теперішній час. Пишіть все так, наче воно вже відбувається. Наприклад, я їду у Францію.
  • Не використовуйте "не". Уникайте фраз на кшталт "у мене не буде проблем". Краще напишіть "у мене буде безтурботне життя".

Пам'ятайте: якщо ви будете вірити у свій успіх та будете докладати зусиль, то ваші мрії неодмінно збудяться.

Раніше ми вже розповідали, в яких кольорах прикрашати ялинку у 2024 році. Також ми пояснювали, які страви повинні бути на новорічному столі.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.