Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Повернення з минулого? Стара ялинкова прикраса знову стала актуальною

Зазначається, що люди у соціальних мережах були вражені тим, що саме цей новорічний декор стає трендовим

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Новий тренд від зумерів у декорі ялинок

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Здається, що для більшості з нас, новорічні ялинки, рясно задрапіровані блискучою сріблястою мішурою, є дуже давніми спогадами, які згадуються приблизно раз на рік під час гортання старих знімків у фотоальбомі. Проте покоління Z все більше і більше схиляється до яскравої святкової ностальгії. Тому популярність на мішуру лише продовжує зростати.

Про це пише видання New York Post

Зазначається, що будь-яка сучасна тенденція, наразі супроводжується дебатами у соціальних мережах, зокрема у TikTok. І повернення срібного та мерехтливого декору не стало винятком з правил. Тренд викликав купу обговорень в Інтернеті. Свою думку висловили люди з абсолютно різних куточків планети.

Що за тренд щодо декору

Так, користувачка платформи, на ім'я Джулія Арсері, ненавмисно викликала конфлікт, опублікувавши відео, у якому розповідала, як прикрасити ялинку мішурою.

Дівчина радила починати з відрізання широкої смуги, на якій кріпиться "дощик", та розподілу мішури на менші шматочки, що "виглядають як довгі накладні вії".

Потім у відео Джулія Арсері продемонструвала, як протягнула частини декору крізь окремі гілки, доки дерево не стало повністю покритим.

Її ялинка вже була прикрашена ліхтариками та іншими святковими елементами, але шар блискучої мішури на дереві став родзинкою композиції.

Відео прокоментували сотні користувачів. Багато хто з них хвалив цікаву техніку декорування та ставив додаткові запитання дівчині. Інші ж були категорично проти повернення мішури у святковий декор.

Деякі користувачі Tiktok заявили, що це найгірший тренд на ялинку, бо дерево виглядає так, ніби вкрито павутинням, а стиль повертає нас на початок 90 років минулого століття.

Інші коментатори зазначали, що "нитяний декор" точно не підійде для оселі, де мешкають коти.

Кілька людей також написали англійською та російською мовами, що дерева нагадують їм про те, як прикрашали ялинки за часів Союзу Радянських Соціалістичних Республік (СРСР), коли всі релігійні свята були скасовані за часів атеїстичного комуністичного уряду.

Як ще актуально можна прикрасити ялинку

Раніше ми вже писали, що наприкінці 2023 року банти стали не тільки трендовою частиною образів, але й модною святковою прикрасою для ялинки.

Зазначається, що у соціальних мережах можна побачити сотні відео, де люди прикрашають ялинку лише бантами. Крім того, жодних інших прикрас чи іграшок на ялинці може не бути зовсім. Максимум – присутність гірлянди.

Більшість людей подібні прикраси робить самостійно з атласу та органзи.

Варто додати, що кольори бантів сильно різняться.

Якщо вас зацікавив цей тренд, то більше про нього ви можете дізнатися у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми вже розповідали, як обирати гірлянди та правильно вішати їх на ялинку. Також ми пояснювали, як зробити новорічне дерево безпечним для кішок та котів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.