Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Вам більше не потрібні новорічні іграшки – які тренди в декорі ялинок вигадали зумери

Цьогорічні тренди можуть вас шокувати, адже в моді мінімалізм, а молоде покоління "винайшло" новий спосіб прикрашати ялинку

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Як прикрасити новорічну ялинку без іграшок

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Наближається Новий рік. Тому безліч українців вже зовсім скоро почнуть продумувати декор для своїх святкових ялинок. Через це наразі постає багато запитань. Наприклад, як модно прикрасити ялинку? Що наразі є актуальним трендом? А які іграшки можна сміливо ховати назад у шафи?

На всі ці питання відповідає видання New York Post.

Як трендово прикрасити ялинку

Зазначається, що 2023 рік мав особливу чарівність. Фільм "Барбі" завоював мільйони сердець по всьому світу, Тейлор Свіфт, яка стала "Людиною року 2023", збирала на своїх концертах величезні стадіони, а банти знову стали модним трендом. Проте наприкінці 2023 року ця прикраса вирішила розширити свої горизонти та проникнути також у сферу декору та прикрас.

Чому банти знову актуальні

У тіктоці пошуковий запит "різдвяні ялинкові банти" набрав понад 10 мільярдів переглядів. Користувачі соцмережі з усього світу закуповують рулони атласу та органзи, аби сучасно прикрасити свої святкові ялинки.

У соціальних мережах можна побачити безліч святкових дерев, що прикрашені саме таким чином. Варто також додати, що жодних інших прикрас чи іграшок на ялинці немає. Максимум – гірлянда.

Так, замість того, щоб "мати справу з безліччю великих, яскравих та громіздких прикрас", інфлюенсерка Саманта Міллер спростила свій ялинковий декор та просто прикрасила своє дерево модними бантами. Інші прикраси або іграшки вона не використала.

"Добре, що банти дуже естетичні та виглядають акуратно", – сказала Саманта Міллер, демонструючи свою оптову закупку стрічок з сайту Amazon.

Інфлюенсерка вирішила дотримувати певної колірної гами та обрала для неї чорний та колір слонової кістки.

Зазначається, що мода на банти в новорічному декорі дуже різноманітна. У той час як одні творці зберігали нейтральні кольори – чорний, білий, зелений або сірий – і ретельно збалансовували кожен бантик на гілках, інші вибрали монохромний варіант – рожевий або сезонний червоний.

Водночас тренд на банти кардинально різниться від того, що цього року пропонують прихильники різдвяного максималізму. Вони закликають всіх повертатися до декору, який викликає ностальгію. Йдеться про:

  • різноколірні вогники та іграшки;
  • яскраве та різнобарвного пакування подарунків;
  • мішуру.

Варто додати, що тренди щодо декору новорічної ялинки можуть бути різні. Проте молоде покоління переважно віддає перевагу справжній, а не штучній ялинці.

Чи є кольори, які завжди актуальні для новорічної ялинки

Раніше ми вже писали, що є комбінації кольорів, які будуть залишатися трендом протягом років. Йдеться, наприклад, про поєднання червоного та зеленого. Воно досить класичне для Нового року та Різдва. Ми бачимо його з року в рік у декорі, вбрання тощо.

Якщо вас цікавить, які ще комбінації мають попит щороку протягом сезонних свят, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми також писали, в яких кольорах слід прикрашати ялинку у 2024 році, аби отримати щастя та багатство. Також ми розповідали, який день ідеально підійде для прикрашання святкового дерева.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.