Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Результат вас вразить – як правильно повісити гірлянду на ялинку

Зазначається, що новорічна ялинка є символом Нового року, тому завжди буде у центрі уваги, тому її оформленню слід приділити достатньо уваги

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Для новорічної красуні, символу грудневих свят, обирають абсолютно різні прикраси. Комусь до душі мінімальний стиль, хтось полюбляє різноманіття декору на ялинці. Кольори іграшок ми також обираємо різні, залежно від настрою, особистих вподобань, моди тощо. Проте особливого шарму святковому дереву додає гірлянда. Адже вона робить всю кімнату такою яскравою, блискучою та казковою. Але перед тим, як розвішувати вогники на ялинці, слід дізнатися, як зробити це правильно. Йдеться не тільки про красу: неправильно повішана гірлянда може заплутатися та пошкодити інший декор та іграшки.

Детальніше про це розповідає House Beautiful.

Як розвішати гірлянду вертикально

  • Крок перший. Для початку потрібно розділити ялинку на три частини. Ділити слід зверху вниз навколо конуса новорічного дерева. Таким чином вся ялинка буде прикрашена рівномірно, а не якісь окремі її частини. Далі вже можна вішати гірлянду.
  • Крок другий. Починати рекомендується з першої нитки, яка знаходиться внизу. Тягнути її слід вгору, а потім опускати. Далі рухи повинні відбуватися таким саме способом.
  • Крок третій. Після закінчення процесу гірлянду варто запхати глибше в ялинку, аби залишилось місце для інших прикрас.

Як розвішати гірлянду зигзагом

  • Пункт перший. Спочатку потрібно розділити ялинку, цього разу – на вертикальні квадранти. Зазначається, що з одним квадрантом слід працювати за один раз.
  • Пункт два. Далі слід "плести" гірлянду зигзагоподібними рухами через один квадрант ялинки: зверху вниз або навпаки – знизу до гори.
  • Пункт три. При досягненні верхньої або нижньої частини секції, гірлянду необхідно перемістити через наступний квадрант доти, доки процес не буде закінчений.

Як розвішати гірлянду від низу до верху

  • Частина перша. У цьому варіанті обгортати ялинку потрібно гірляндою знизу. Зазначається, що варто пам'ятати також про переплітання гілок. Якщо ж проігнорувати цей пункт, то вийде спіраль. Також рекомендується деякі вогники помістити глибше, а деякі – ближче до переду. Таким чином створиться об'єм.
  • Частина друга. Якщо верхівка ялинки вже досягнута, а гірлянда ще залишилася, то завжди можна обернути її навколо дерева ще раз, але вже до низу.

Який спосіб найкращий

Фахівці радять прибігти до розвішування гірлянди зигзагом. Проте ви можете обрати варіант, який найбільше до смаку саме вам.

Які кольори краще обрати для новорічної ялинки у 2024 році

Раніше ми вже писали, що деякі кольори, які опиняться на вашій ялинці у 2024 році, можуть принести щастя та багатство. Все залежить від вподобань покровителя наступного року – Дракона.

Зазначається, що господарем 2024 року стане Зелений Дерев'яний Дракон. Тому зелений точно буде в пошані, адже це символ Дракона. Зелений можна поєднувати з червоним. Дракон схвалить такий вибір.

Які ще кольори можна обрати, а яких слід зовсім уникати, читайте у нашому матеріалі за посиланням.

Раніше ми також пояснювали, як правильно доглядати живу новорічну ялинку. Також ми розповідали про святкові кольори, які будуть актуальні завжди.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.