Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Антитренди 2024 – про які кольори слід забути наступного року

Розповідаємо, які кольори вийдуть з моди вже у 2024 році та чим їх замінити у своєму гардеробі

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Ці кольори втратять свою актуальність у 2024 році

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Наближається Новий рік. А разом з ним – і нові тренди у фасонах, кольорах тощо. Разом з тим, деякі речі набувають статусу не актуальних.

Детальніше про кольори-антитренди 2024 року розповідає OBOZ.UA.

1. Бірюзовий

Зазначається, що бірюзовий колір є виграшним у маркетингу. Як приклад наводиться відтінок Тіффані, адже він асоціюється зі всесвітньо відомим Домом ювелірних прикрас Tiffany&Co.

Проте в одязі подібних відтінків фахівці радять уникати. Вважається, що бірюзовий робить луки занадто тривіальними. До того ж, якщо ці кольори мають ще й сірий відтінок, вони підкреслюють нерівності на шкірі обличчя, синці й візуально додають віку. Альтернативою виступають кольори свіжоскошеної трави та пастельний лаймовий.

2. Темно-лавандовий

Цей відтінок також може надати обличчю нездорового вигляду. Особливо актуально це для дівчат з блідою шкірою: темно-лавандовий відтінок завжди додає їм віку.

Спеціалісти радять замінити його на більш "свіжі" та благородні кольори:

  • пастельний лавандовий;
  • сливовий
  • баклажановий.

3. Колір морської хвилі

Купальник чи інші аксесуари для перебування на пляжі у такому кольорі виглядатимуть дуже доречно. Проте фахівці радять уникати цього відтінку у щоденних образах. Чому так?

Колір морської хвилі виглядає "сіро". Деякі намагаються розбавляти морську хвилю іншими кольорами, але з цього рідко коли виходить органічний образ.

Спеціалісти радять придивитися на насичений волошковий, смарагдовий чи сапфіровий кольори – з ними образи стануть набагато цікавішими.

4. Гірчичний

Спеціалісти наголошують: гірчичний має "дешевий" вигляд через надмірно яскравий теплий підтон. Так, кілька років тому він був актуальним, особливо протягом літа та осені. Але епоха його популярності минула, а у моду вступили більш ніжні сонячно-жовтий та ванільний. Зазначається, що як і у попередньому варіанті, з альтернативними кольорами вбрання будуть цікавішими та ефектнішими.

5. Лососевий

Колір лосося був шалено популярний у 2010 роках. Але наразі він вважається зовсім не актуальним. Крім того, багатьох бентежить, що теплий підтон візуально додавав об'єму.

Проте заміну відтінку знайшли досить легко та швидко. Наразі у трендах пильно-рожевий колір, перламутровий та брудно-рожевий. Обирайте той колір, який вам більше до смаку.

Які кольори будуть актуальними у 2024 році

Раніше ми вже писали, за речами яких кольорів будуть полювати модниці наступного року. Тренди 2024 досить різноманітні: пропонують теплі та холодні, ніжні та яскраві відтінки.

Якщо вам цікаво, на які кольори слід звернути свою увагу у наступному році, то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми вже пояснювали, у яких кольорах заборонено зустрічати Новий рік. Також ми розповідали, які кольорові поєднання завжди будуть актуальними під час Нового року та Різдва.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.