Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Базовий зимовий гардероб – які 10 речей мають бути в шафі у кожного

Ці предмети допоможуть вам створити ідеальний капсульний гардероб для холодної пори року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

10 речей, які ви повинні придбати цієї зими

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші.

Капсульний гардероб – це буквально винахід для багатьох людей. Подібний набір здатен не тільки зберегти місце у вашій шафі, а й заощадити час, який ви витрачаєте на створення гарного образу.

Розповідаємо, які саме речі слід мати у своєму зимовому гардеробі, аби не загубитися в одязі.

Якщо ви регулярно не знаєте, що саме сьогодні одягнути та витрачаєте багато хвилин (чи навіть годин), аби просто зібратися, то ваш гардероб сформований неправильно. Але якби ви придбали базові речі, то мали б можливість створювати десятки різних образів без великих клопіт.

Капсульний гардероб має складатися з предметів, що поєднуються між собою не тільки стилем, а ще фактурою та кольорами. Проте самі речі можуть бути різними, адже це залежить від сезону.

Отже, що з чого саме має складатися ваш базовий гардероб?

Пуховик чи куртка

Верхній одяг має бути не лише красивим, а й теплим та функціональним. Вибирайте на зиму що завгодно – пальто, куртку чи пуховик. Проте такий одяг неодмінно повинен вас зігрівати, тому не робить ставку лише на зовнішній вигляд. Крім того, важливо придбати якісну річ, яку ви зможете носити кілька років.

Джинси

Тут не слід вигадувати велосипед – зупиніть свій вибір на простих джинсах базового крою. Така модель буквально мастхев на будь-який сезон року.

Штани

Не забувайте також про утеплені штани, які знадобляться вам для формування різноманітних зимових образів. Вони добре поєднуються з теплими светрами, затишними кардиганами та класичними водолазками.

Чоботи

Теплі чоботи взимку необхідні всім, аби захистити себе від опадів та морозів. Вибирайте класичні черевики чи чоботи до колін, які пасуватимуть під будь-яке ваше вбрання.

Водолазка

Гольф базового кольору теж стане важливою складовою вашого капсульного гардероба. Водолазку можна сміливо поєднувати з будь-яким низом:

  • джинсами;
  • штанами;
  • спідницею.

Трикотажна сукня

Якщо вам набридлі штани та джинси, то зверніть увагу на в’язані сукні прямого крою. Подібне вбрання завжди знаходить своє місце в зимовому гардеробі.

Крім того, тут вам не доведеться підбирати верх та низ (як у випадку зі спідницею, наприклад), адже сукня – вже повноцінний образ. Вона гарно стилізується з різним взуттям та верхнім одягом: шубами, утепленим пальтом тощо.

Трикотажний костюм

Ще один цікавий варіант, про який багато хто забуває, це – трикотажний костюм. Іноді експерти навіть радять його розпаровувати його, аби утворювати аутфіти з в’язаним светром та в’язаними штанами.

Сумка

Навряд сучасне життя можна уявити без сумки. Вона не тільки красиво доповнює образ, а ще й дуже практичним аксесуаром. Виберіть для себе вмістку та функціональну, щоб ви змогли помістити всі необхідні вам речі.

Шапка

Якщо ви розгубилися, коли вирішили купити шапку, то робіть ставку на шапку біні, яка завжди є актуальною. Можете підібрати базові кольори, або ж придбати шапку, яка ідентична кольору вашого верхнього одягу.

Рукавиці та шарф

Ці аксесуари не тільки чудово виглядають, а ще й допоможуть вам не замерзнути. Проте як їх вибрати? Шарф краще придбати однотонний та довгий, без бахроми чи додаткових деталей. Рукавиці ж не обов'язково мають бути такого ж кольору, як шапка чи шарф – цілком може підійти класичний чорний.

Раніше ми вже писали про речі для дому, на яких не можна заощаджувати. Також ми розповідали про новорічні колекції від українських дизайнерів.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.