Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Час оновлювати гардероб? Які кольори будуть актуальні весною 2024

Розповідаємо, які відтінки стануть головним трендом весняно-літнього сезону нинішнього року

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Названі модні кольори наступного сезону

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Справжні модники та модниці починають готуватися до нового сезону заздалегідь. Тому немає нічого дивного у тому, аби вже зараз почати поповнювати свій гардероб на весну. Але які саме кольори будуть переважати у теплу пору цього року?

Про модні кольори весни-літа 2024 розповідає Vogue.

Серед актуальних тенденцій продовжує перебувати класика:

  • чорний;
  • бежевий;
  • білий;
  • сірий.

Проте подібні відтінки навряд колись втратять свою актуальність. Тим паче, з настанням тепла хочеться відчувати себе більш м'яко чи навпаки – більш пристрасно та ефектно.

Отже, що відомо про більш яскраві та насичені кольори, які зовсім скоро заполонять всі гардероби та магазини?

Babyblue або світло-блакитний

З настанням холодів королівський синій нас приваблює все більше і більше з кожним днем. Саме цей відтінок цілком втілює собою елегантність та вишуканість, чим і "підкорив" безліч вечірніх нарядів.

Але з настанням весни все змінюється. Тому у наступному сезоні переважатимуть більш м'які та світлі тони, наприклад, babyblue. Його пастельні акценти асоціюються зі спокоєм, гармонією, свіжістю. І саме це ми хочемо відчувати у сонячні березневі дні.

Пастельно-зелений

Схоже, ще темні відтінки втрачають свою владу. Темно-зелений також дещо "здасть позиції", поступаючись своїм місцем пастельному зеленому. Його романтичні та делікатні відтінки роблять цей колір ідеальним вибором для втілення ніжності та витонченості. Чим не чудовий вибір для весняного побачення?

Світлі тони цікаві ще й тому, що їх наскільки легко поєднувати між собою, тому пошук ідеального образу буде відбуватися значно простіше.

Червоний

Червоний завжди збивав з ніг своєю силою, пристрастю та спокусливістю. Тому не дивно, що він затьмарює головні тренди сезону весна-літо 2024.

Цей колір з'явився на модних показах, щоб відродити нашу внутрішню силу та змусити всіх проявити свою яскравість. Але сталося це не випадково, адже колір прийшов на зміну бордовому, який якраз переживає свій занепад.

Срібло

Всі ми звикли до того, що золото – це база одягу, взуття та аксесуарів. Але в 2024 році більше пануватиме на п'єдесталі саме срібло. Адже вже з нового сезону металеві відтінки впроваджуються всюди:

  • сукні;
  • прикраси;
  • сумки тощо.

Готуйтеся до того, що саме срібло може стати головними кольором року.

Пастельні тони

Як ви вже встигли побачити, пастельні кольори поступово витісняють яскраві відтінки, такі як, наприклад, фіолетовий, фуксія та гірчичний. Нарівні з babyblue і м'ятно-зеленим серед головних трендів весняно-літнього сезону також знаходяться ніжно-жовтий і блідо-рожевий.

Раніше ми вже писали про новорічні колекції від українських дизайнерів. Також ми пояснювали, чому імпульсивні покупки лише наносять вам шкоду.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.