Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Готуйте гаманці – речі для дому, на яких не можна економити

Розповідаємо, у які речі для вашої оселі краще інвестувати гроші та чим саме це зумовлено

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Предмети для дому, на яких не можна заощаджувати

Фото: Pexels. Колаж: Pro Гроші

Під час ремонту чи банального оновлення квартири або будинку ви маєте зрозуміти, що на деяких речах можна заощадити, проте на деякі предмети краще витратити додаткові кошти. Звісно, це може бути неприємно, але таким чином ви зекономите у майбутньому, коли вам не доведеться по сто разів замінювати чи ремонтувати певні меблі чи побутову техніку.

Видання Real Simple пише, на яких предметах у вашому домі краще не заощаджувати

Дивани

Хороший диван необхідний з кількох причин. Перш за все, він або створює, або руйнує стиль вашої вітальні. Диван це буквально перша річ, на яку звертають увагу люди, коли заходять до кімнати.

Ще один привід розщедритися це якість. Все тому, що люди проводять багато часу на диванах:

  • сплять;
  • лежать заради відпочинку;
  • сидять, коли читають книги тощо.

Тому такі меблі швидко зношуються.

Матраци

Якість сну має великий вплив на ваше здоров’я та якість життя. Тому якщо матрац буде для вас не комфортним, і ви не зможете якісно відпочивати, то ваші дні будуть зруйновані.

Зазначається, що більшість матраців можуть прослужити від семи до десяти років, тому це довгострокова інвестиція. Якщо ви все ще маєте сумніви, то порахуйте свої витрати, якщо будете змінювати дешеві матраци щорічно.

Ковдри

Не тільки гарний матрац допоможе вам розслабитися та заснути. Мати добру ковдру це ніби "закутати себе в хмару" в кінці довгого дня. Звісно, що простирадла, наприклад, також важливі, але їх ви можете сміливо придбати зі знижкою.

Високоякісних, але недорогих пухових ковдр дуже мало. Тому під час шопінгу зверніть увагу на всі важливі для вас нюанси.

Комоди

Ви могли б подумати, що спокійно проживете з дешевим комодом, аж поки одного разу не зможете закрити шухляду або вона вискочить із рейок прямо на вас.

Комоди зношуються набагато частіше, ніж ви думаєте. Звісно, що ви не сидите на них (як, наприклад, на дивані), але ви повинні мати доступ до комоду мінімум декілька разів протягом дня. Тому якість тут також є ключевим моментом.

Крісло

Звернути увагу на цей тип меблів потрібно тим, хто багато часу проводить вдома та працює онлайн.

Вибір вищого класу крісла чи стільця буде підтримувати ваше тіло і ви будете відчувати себе продуктивнішими. Фахівці радять знайти крісло з підлокітниками, а також такими функціями, як висота та нахил спинки, які можна регулювати.

Вбудовані стелажи

Якщо ви плануєте робити ремонт, то спеціалісти радять встановити вбудовані стелажі. Чому? наголошується, що подібні меблі виглядають стильно та допомогають зберігати безліч важливих речей:

  • книги;
  • фото;
  • невеликі рослини тощо.

Також існує упередження, що подібні меблі підходять лише для вітальні, але вони також матимуть гармонійний вигляд у спальні чи дитячій кімнаті.

Пилососи

Високоякісний пилосос завжди вартий своїх грошей, особливо якщо ви маєте хатніх улюбленців. Ніхто не захоче жити в брудній оселі. А наявність пилососа, який не вбирає у себе весь бруд і пил, ще й може призвести до проблем зі здоров'ям.

Тоді як якісний пилосос з інструментами та різними режимами миттєво робить ваш дім чистішим, а життя більш комфортним.

Раніше ми вже розповідали, які місця в оселі вважаються найбруднішими. Також ми вже писали про лайфхаки, які допоможуть оновити ванну кімнату.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.