Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Приховані почуття – оптична ілюзія, що допоможе розкрити мову кохання

Це зображення може наблизити вас до розуміння себе, своїх почуттів та вашої коханої людини

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Оптична ілюзія

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Стосунки – це ще одна робота, де обидві людини докладають зусиль для створення та підтримки свого кохання. Одним важливим пунктом у цій роботі має стати з'ясування своєї мови кохання. Важливо зрозуміти, як ви готові віддавати свою любов і як хочете її отримувати.

Times Of India пропонує цікаву оптичну ілюзію, що допоможе дізнатися власну мову кохання.

У чому сенс ілюзії

Завдання дня полягає в тому, щоб подивитися на картинку та визначите те, що першим впадає у вічі. Початкове зображення, яке ви побачите, містить ключ до розкриття вашої мови кохання.

Фото: Times Of India
Фото: Times Of India

Якщо ви звернули увагу на птаха, то ваш підхід до кохання дещо обережний. Ви з тих людей, кому потрібен час, аби відчувати себе комфортно поруч з людиною. Ваша мова любові непроста, оскільки ви жадаєте прихильності, багато уваги та емоційної присутності.

Якщо ви першим, що ви побачили, були ковбоїв та коні, то ви прагнете відшукати те саме, єдине кохання. Ви дуже співчутливі, турботливі та романтичні у душі. Ваша мова любові полягає в підтримці, турботі, подарунках і вчинках служіння.

Які існують мови кохання

Мови кохання поділяються на п'ять типів:

  • слова підтримки (слова заохочення, компліменти);
  • якісний час (побачення, спільне дозвілля, побут)
  • подарунки (невеликі презенти, сюрпризи)
  • вчинки служіння (допомога з домашніми справами, дітьми, хатніми тваринами)
  • фізичні дотики (обійми, поцілунки, тримання за руку).

Здебільшого люди можуть мати не один, а кілька основних мов кохання, які будуть домінувати над іншими. Визначити це дуже просто.

Наприклад, ваш партнер або партнерка робить або не робить те, що найбільше вас вражає: людина, з якою ви у стосунках, постійно зайнята роботою. І вас це дуже дратує, бо ви б хотіли регулярно проводити час разом. Це означає, що однією з головних мов вашого кохання може бути якісний час.

Також мову вашого кохання може визначити те, про що ви найбільше просите партнера. Приклад: коли ви приходите додому після роботи, то просите партнера зайнятися дітьми, допомогти з прибиранням чи вечерею, вигуляти собаку. Це означає, що ваша мова кохання – вчинки служіння.

Не слід забувати й про те, як саме ви проявляєте прихильність до свого партнера. Якщо вам подобається торкатися до людини, з якою ви перебуваєте у стосунках, обійматися, то ви належите до тих, чия мова кохання – фізичні дотики.

Рекомендується визначити як свою мову кохання, так і мову кохання партнера. Дізнайтесь, як ви можете наповнити "резервуар любові" вашого партнера та розкажіть, що він може зробити для вас, аби зробити ваше життя краще та щасливішим. Тоді ваші стосунки заграють новими барвами.

Раніше ми вже розповідали про стереотипи, що руйнують стосунки. Також ми пояснювали, які є ознаки емоційно зрілої людини.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.