Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Як правильно пити каву та чай – прикмети, що залучають в життя везіння

Розповідаємо, як зробити процес пиття улюблених напоїв не тільки приємним, а ще й корисним, адже він залучатиме удачу в оселю

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Прикмети про популярні напої

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Всі ми полюбляємо розпочинати день з чашки кави чи завершувати день чаюванням з близькими. Для багатьох людей подібні процеси є ритуалом, без якого вони не уявляють свій день. Приготування цих напоїв може мати певні правила, як загальні, так і власні. Проте у народі вважається, що під час пиття кави чи чаю слід дотримуватися певних принципів.

Редакція сайту Pro Гроші зібрала прикмети, що пов'язані з кавою та чаєм.

Чай та кава – дуже популярні напої в Україні. Хтось надає перевагу чомусь конкретному, хтось полюбляє обидва варіанти. Тому й не дивно, що чимало людей мають власні "обряди" щодо цих напоїв.

Наприклад, хтось полюбляє додавати до чаю лимон, а хтось надаю перевагу каві без цукру, але обов'язково з молоком. Є люди, що п'ють чай вранці замість кави, інші ж роблять це саме ввечері чи навіть протягом дня.

Ці всі правила є абсолютно індивідуальними та залежать від вподобань та звичок людини. Але також є народні повір'я, які змушують переглянути свої власні традиції.

Прикмети щодо чаю та кави

  • Не слід використовувати під час пиття пошкоджений посуд, адже це може залучити у ваше життя фінансові труднощі.
  • Не варто залишати у чашці надовго ложку чи пити з неї, коли ложка знаходиться там. Згідно з повір'ями, це принесе у життя любовні негаразди, конфлікти та самотність.
  • Не рекомендується розмішувати цукор проти годинникової стрілки. Вважається, що таким чином людина може повернуться до свого минулого, зокрема до поганих моментів.
  • Розбитий посуд під час чаювання чи споживання кави – до нещасть. Аби зменшити вплив негативної енергетики, краще одразу прибрати уламки та утилізувати їх.
  • Попри те, що розлитий чай чи кава на одяг може зіпсувати ваш настрій, це є передвісником гарних новин.
  • Якщо ви обпеклися напоєм, то це, як не дивно, також є гарною прикметою.
  • Випадково додати до чаю чи кави сіль замість цукри – до кохання. Наприклад, ваше побачення ввечері може скласти вдало чи ви нарешті чудово проведете час з коханою людиною.
  • "Сьорбати" з ложки – до появи боргів, тому рекомендується позбутися цієї звички.
  • Розбавляти чай водою – у домі будуть виникати сварки.
  • Похлинутися чаєм чи кавою – скоро перехопить подих від гарних вістей.

Варто також додати, що такі неприємні речі як комахи чи волосся у чашці свідчитимуть про гарні зміни у житті. Тому не засмучуйтесь, якщо порція вашого улюбленого напою була зіпсована.

Проте не забувайте, що ви маєте насолоджуватися своїм напоєм та тим часом, коли його вживаєте. Це найголовніше у даному процесі.

Що вибрати – каву чи чай

Раніше ми вже писали про те, що суперечки між любителями чаю та кави точаться вже чимало років. Звісно, що кожна людини вибирає те, що їй до смаку. Проте який напій більш корисний для нашого мозку та тіла?

Якщо ви постійно ставите собі це питання і не можете вибрати, на чому ж вам зупинитися – кава чи чай – то радимо ознайомитися з нашим матеріалом за посиланням.

Раніше ми також пояснювали, які талісмани сприятимуть вашому щастю у 2024 році. Також ми розповідали, що про вас розкаже остання цифра року вашого народження.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.