Головна Новини Шопінг Люди Лайфхаки

Заставка на робочому столі – яка картинка принесе успіх у життя

Коли йдеться про робочу атмосферу, то треба враховувати всі пункти, аби задачі та проєкти було виконані успішно, а дні стали продуктивними

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Заставка на робочий стіл

Фото: Unsplash. Колаж: Pro Гроші

Ще з часів пандемії коронавірусу багато людей перейшли на дистанційний робочий день. Наразі ця тенденція продовжується. Здебільшого люди працюють вдома, де вони самі собі господарі, а значить можуть створювати власну атмосферу, що сприятиме їхній мотивації та натхненню. І робочі обставини – одна з таких речей.

Розповідаємо, які шпалери встановити на робочий стіл, аби залучити позитивну енергію.

Зробити своє робоче місце затишним та комфортним є запорукою успіху. Вважається, що одним з головних пунктів цього процесу є зображення на робочому столі. Тому не нехтуйте заставкою та виберіть для себе щось з цього списку.

Що поставити на шпалери

Гроші. Класичний варіант – знайти картинку з грошима та зробити її своїми шпалерами, аби залучити у життя добробут та багатство. Також можна знайти зображення повного гаманця чи скарбнички. Валюту теж вибирайте на свій смак: гривні, долари чи євро.

Схід сонця. Світанок заряджає оптимізмом та теплом. Кожного разу, коли ви сідатимете працювати, то будете думати, що попереду у вас новий день, аби досягти нових висот та стати на крок ближче до успішного життя. Якщо ж ваш день був невдалий, то не слід засмучуватися. Попереду у вас буде новий ранок, коли ви зможете розпочати все з чистого аркуша.

Мотиваційні цитати. Знайдіть зображення з мотиваційною цитатою, яка вас надихає. Можливо, це слова якогось актора, письменниці тощо. Це буде нагадувати вам про улюблену медійну персону, що стала успішною. А значить цього досягти зможете і ви.

Фотографії, які викликають позитивні емоції. Знайдіть те, що викликає у вас радість. Наприклад, ви обожнюєте котів. Тоді саме час їм поселитися на вашому робочому столі. Як щодо фото улюбленого міста? Найкращий серіал, який ви тільки дивилися? Варіантів безліч. Головне, аби дане зображення змушувало вас посміхнутися.

Зображення з пастельними тонами. Рекомендується використовувати зелений, блакитний та різні ніжні відтінки. Вони здатні заспокоїти та розслабити. Тим паче вони символізують ріст, розвиток та гармонію. А яскравих кольорів – червоний, жовтий, помаранчевий – краще уникати.

Фото успіху. Знайдіть шпалери, що будуть уособлювати успіх. Нехай це буде подорож, людина у дорогій автівці чи маєток. Нехай візуалізація буде нагадувати вам про мету. І кожного разу, коли вам захочеться опустити руки, вона опинятиметься поруч, аби нагадати вам, що все недарма.

Не забувайте, що допомога собі за допомогою різних мотиваторів, джерел натхнення та амулетів є чудовим рішенням. Проте успіх у першу чергу залежить від нас – наших рішень, дій, вчинків та думок. Працюйте, вірте у власні сили та позитивно мисліть. Тоді успіх точно неодмінно постукає у ваші двері.

Раніше ми вже розповідали, як запобігти вигоранню. Також ми пояснювали, сумка якого кольору принесе успіх у життя.

google Pro Гроші в Telegram google Pro Гроші в Google News

Стрічка новин

Дивитися всі
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.